uitstekend

µ lmùljkmlhkhljkblkb

redelijk

De produkten werden verkeerd geleverd, ik had champo besteld maar deze zat er niet bij. en dat vond ik jammer, had ook geen nummer om te bellen en te zeggen dat het fout was.

Vlotte levering

Ik gebruik deze crème al enkele jaren voor ik mijn steampod gebruik een echte aanrader

Vlot

Heel vlotte service

Rapide efficace et tb rapport qualité / prix

Rapide efficace et tb rapport qualité / prix

Colis pas livré à mon domicile

Mon colis devait arriver à mon domicile le vendredi matin puis reporté au samedi matin pour finalement recevoir un message qui disait que mon colis était dans une librairie de ma ville. Pourtant il y avait quelqu'un à la maison pour le réceptionner... très déçue

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snel en vlot

Correcte levering

Topservice

Heel vlotte service

Vlotte vlugge levering, prijs zit goed

Efficace

Articles de qualité et délai de livraison rapide.

Correcte en vlotte levering

Super service

Praktische en tijdige levering

Tevreden over de producten maar de geschenken die worden bijgeleverd mogen wel aangepast worden : gezien ik redelijk veel aankoop bij jullie kan ik het aantal bijgeleverde handcrèmes bijna niet meer overzien! Dus misschien de mogelijkheid geven de klant te laten kiezen welk geschenk hij verkiest! Anderzijds maken jullie reclame dat er bij de verjaardag een cadeautje wordt opgestuurd, niettegenstaande mijn verjaardag bij jullie bekend is, nl 31/01, ontving ik geen cadeau met mijn verjaardag!! Spijtig en niet klantvriendelijk!!

vlug en goed

eerste maal bij beauty paza besteld ,de bestelling was vlug sterke verpakking dus tip top in orde doe zo voort!!!

goed advies

goed advies en mailverkeer. correcte levering

TOP!!

Geen klachten, alles TOP!!

Produire convenable

Il faut un effort sur les délais de livraison.

heel goed

vlot en snel

Stipt en conform bestelling

Toch jammer dat ik maar 2 stuks kon bestellen en geen 3, omdat er niet meer in voorraad was. Voor een gewoon produkt zou dit niet mogen gebeuren. Produktnummer 8032505875762. Met dank,

Rapide et efficace

J'ai récemment passé ma première commande chez Beauty Plaza et je dois admettre être agréablement surpris...bons prix, livraison rapide, site facile à naviguer avec beaucoup d informations sur les produits...en plus une crème de mains et un échantillon de Parfum en cadeaux dans mon colis...j adore les petits attentions comme ça...bravo

Aanrader !!!

Groot assortiment, mooie kortingen en snelle levering !!!

Rapidité et efficacité

Je suis toujours très satisfaite des produits ainsi que de l’envoi qui sont impeccables, merci!

Altijd probleemloze levering

Ik heb nooit problemen ervaren met BeautyPlaza (voorheen HBB) Alleen spijtig dat ik een bepaald product niet meer kan krijgen, maar ik neem aan dat Beautyplaza hier niets aan kan doen. De optie om via email verwittigd te worden als een product terug beschikbaar is, is wel handig.

Vlotte bediening

Très professionnel

Rapidité et très satisfaite .

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis