J’ai commander un auto bronzant

La livraison a était rapide mais j’ai reçu le produit avec l’embout casser ! Impossible d’utiliser mon produit

• Nous recommanderiez-vous? Non

Mijn producten waren tip top in orde alsook de levering ervan

Grote keuze snelle levering

Trustworthy

Fast delivery However a few more interesting samples - little surprise would be nice to make this experience pleasant especially when the amount is big That’s why I give 4 star

Alles verloopt altijd correct en perfect. Het cadeautje doet altijd weer plezier en komt steeds goed van pas.

Alles ging geweldig!

Ik vond de site leuk, de bestelling kwam heel snel naar me toe.

perfecte service

Prima afspraak snelle service.

Facile, rapide, et sérieux

Très vite arrivé, au top !

alles ok

Snel geleverd tegen goede prijs

Snel geleverd tegen goede prijs, enkel positieve revaring

Super fast delivery!!!

Everytime i order from beauty plaza, the goods arrive the next day! I'm very satisfied with their customer service too. They replaced some missing items within 2 days !!

super

vlugge levering

snelle levering altijd alles ok !

Altijd zonder problemen !!

Ultra rapide

Commande passée le lundi et livrée le mardi … merci!

Super veel keuze en vlotte levering

Top !!!

Je suis très satisfait de vos produits

vous êtes très sérieux et rapide avec les commandes.Je suis très contente que je t'ai découvert.Merci

Super goed

Heel goede klanten service

Uitstekende producten!

Ruime keuze aan kwalitatieve producten, leuke kortingen waardoor goedkoper dan elders. De volgende dag al aan huis geleverd. Heel tevreden met mijn aankoop, zo'n verschil!

Service clientèle après vente au top

Merci pour l’aide concernant mon colis non reçu par la poste .

Vervallen medicatie aangekregen

Ik deed mijn allereerste bestelling begin februari en bestelde haar vitaminen. Toen ik deze aankreeg was de vervaldatum maart 2023. Ik stuurde direct een mail dat ik het niet normaal vind dat ze producten opsturen die bijna gaan vervallen. Hierop kreeg ik het antwoord dat inderdaad alle producten in voorraad dezelfde vervaldatum hadden en dat ze die terug naar de leverancier gingen sturen. Ik kreeg een kortingscode van 5€ ter compensatie. Eind februari deed ik mijn tweede bestelling, opnieuw de haarvitaminen. Die bestelling kreeg ik aan op 28 februari en opnieuw met vervaldatum maart 2023. Ik mailde direct terug dat ik hier niet met kon lachen. Op de klantendienst waren ze ook niet behulpzaam en vriendelijk. Ik moest deze maar snel allemaal slikken. Ik confronteerde hun dan ook met het feit dat ze gelogen hadden over hun producten terug naar de leverancier sturen. Daarna geen reactie meer, helemaal niks… Ik vind de service allesbehalve en medicatie opsturen dat 1 dag later vervalt is echt niet oke.

AU TOP DU TOP!

envoie rapide et SAV disponible et performant!

keus en levering perfect

alles ok

Très contente du service rapide et en ordre

c'est une première approche mais vous recevrez ma 2ème commande dès que j'aurais besoin d'autres choses. Bien à vous.

Goede ervaring

Makkelijke website, makkelijke bestelling, goed product aan goede prijs.

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis