J’adore tout simplement

J’adore on trouve des bon champoo des bon produit

livraison rapide

Livraison rapide. Merci

Goede en snelle service

zeer tevreden

x

niet het product dat ik dacht te bestellen

Eerst en vooral was er de verwarring met het opgegeven adres (nochtans niet de eerste keer dat ik bestelde en voordien nooit problemen gehad) : huisnummer klopte niet dus product werd teruggestuurd door Bpost. Na telefonisch contact zou dat opgelost zijn en zou mijn pakje 2 dagen later toekomen op juiste adres. 's Anderendaags mailtje van Bpost dat mijn pakje zou geleverd worden op juiste huisnummer maar nu was het in een totaal andere straat....bezorgplaats gelukkig kunnen aanpassen naar afhaalpunt. Veel gedoe dat kon vermeden worden! Toppunt van al blijkt nu dat mijn artikel niet overeenstemt met de foto en de inhoud die ik dacht te bestelllen. Zal in de toekomst goed nadenken of ik nog van uw diensten gebruik maak. Gelieve ondertussen uw foto's van de artikelen up te daten, zodat deze overeenkomen met wat we kopen!

Vlotte en correcte verwerking van mijn bestellingen

Vlotte en correct levering van het product. Heel breed aanbod.

correcte producten, supersnelle levering

Eerste bestelling geplaatst als particulier, de volgende dag werd deze al geleverd, hoewel ik de producten reeds kende, werd ik toch weer verrast door hun kwaliteit, ik raad beautyplaza aan, aan iedereen die liever een kwalitatief product wil, voor de juiste prijs.

✅ correct

pour une 1ere commande rien à dire, NICKEL !!!

Pour une 1ere commande super satisfaite !!!

Enorm blij met deze site

Gemakkelijk om te bestellen

Grand choix de produit à prix intéressant avec des promotions régulières

Bonne expérience, vaste gamme de produit, Le paiement autorisé par virement bancaire ( peu de site d'achat en ligne propose ce genre de paiement). Bonne continuation,

Rapidité, beau choix

Commande facile à placer, rapidité d exécution

Rapidité

Rapidité

Correcte service

Elke keer weer, bestelling perfect in orde. Super service.

Alles perfect in orde

Très bonne expérience .

Service impec ,des commerçants comme on les aime .

correct en snel

ruime keuze, altijd snelle levering, nooit problemen gehad

Correcte en snelle levering met gratis cadeautje

...

La livraison était impeccable

Je suis satisfaite de votre livraison.

Heel snel geleverd

Rapide et efficace

J’ai fait une belle commande les produits étaient bien emballé il y a eu un tout petit souci j’avais envoyé un message au chat et à l’e-mail et cela a été résolu en moins de cinq minutes. Je recommande fortement ce site, je continue à faire des achats pour leur professionnalisme et leur gentillesse.

Rapide et efficace

Rapide et reçu comme promis le lendemain

Zéér tevreden!

Vlugge en correcte levering.

heel vlot

Mijn bestelling werd al de volgende dag geleverd. Ik ben zeer tevreden.

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis