Uitstekende service, alles top

De levering, product alles tiptop

Colis pas encore reçu

Bonjour, Je n’ai toujours pas reçu ma commande du 8 septembre 25 qui a été prise en charge par Colissimo le 9 septembre. Merci de m’indiquer quand est-ce que que je vais la recevoir. Cordialement Julie.

Heel goed!

Heel goed!

Beauty Plaza brengt de bestelling van A tot Z tot een goed eind. Het extraatje in het pakket is leuk mee genomen. Conclusie ik bestel graag bij Beauty Plaza.

Alles verliep perfect.

Alles verliep perfect, dus 5 sterren.

Livraison très rapide

Tout est parfait les prix, livraison reçue le lendemain . Et toujours un petit cadeau . Merci

Zeer goed product

Gebruik al veel jaren kerastase en in de zomermaanden gebruik ik kerastase voor de zon. Kerastase zijn zeer goede producten. Hartelijk dank voor bijkomend cadeautje!

Stipt en professioneel

Stipt en professioneel

Zeer goede service, vlotte verzending, interessante prijzen.

Topproducten

Altijd zeer snelle en verzorgde verzending

Goede ervaring, prima service

Mooie assortiment. Vlotte levering

Jamais déçue

Comme toujours, commande reçue très bien emballée et très rapidement. Merci !

Snelle correcte levering

Aangenaam

Alles is heel vlot verlopen, waarvoor dank

correcte en snelle levering

Ik ben heel tevreden van de merken die worden aangeboden bij BeautyPlaza, alsook van de correcte en snelle leveringen.

Wat ik nodig had, snel geleverd.

Super snel

Super snel

Snel geleverd. Veel keuze produkten. Extra’s gratis meegegeven

Snelle en correcte levering

Net zoals hierboven

correcte en snelle levering vd bestelling

correcte en snelle levering van de bestelling

Livraison rapide

Produit de qualité Et bonne marque

zeer goede service

Leuk om sampels te ontvangen .... merciekes

Livraison parfumée

Colis reçu en sécurité, bien emballé, belle pochette cadeau et le tout rapidement.

niet goed

Pakket te laat geleverd, cadeau niet kunnen afgeven op feest. Bestelling toe gekomen, verkeerd. Naar de post moeten lopen voor terug te sturen, wacht ondertussen weeral een paar dagen en nog steeds mijn juist pakket niet geleverd. Vriendin wacht nog altijd op haar cadeau ( rond 500 euro ) neen, niet tevreden

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis