Betrouwbaar,en super snelle levering

Snel en goed!

Mijn pakje was er zoals beloofd op dinsdag (in het weekend besteld), en dat tijdens de eindejaarsperiode! Topservice! Alles goed verpakt en nog eens een een staaltje en een hele fijne handcreme erbij gekregen :-) Mij zie je zeker terug!

Uiterst makkelijk om een bestelling te plaatsen en te regelen. Ook een zeer snelle levering via Bpost. Top !

Artikel stuk

Snelle levering! Maar,een van mijn artikels waren stuk en uitgelopen. Contact opgenomen met de klantendienst,foto’s doorgestuurd. Maar ik als klant moet je het n document afprinten om jullie dit artikel terug te sturen. In heb geen printer das 1 2 ik als klant moet dit niet oplossen maar jullie! Jullie hadden gewoon een nieuwe kunnen opsturen.

Hele snelle levering. Top!

Hele goede en snelle service!

Bestelling werd zeer snel geleverd

Bestelling werd zeer snel geleverd

Super tevreden kan niet verbeteren

Heel snel gebracht

Super winkel

Reeds meerdere malen producten besteld. Steeds zeer goede prijs -kwaliteit en steeds snel geleverd. Aanrader voor je gezondheids en schoonheids producten.

Hele vlotte, correcte levering!

Slechte klantenservice

Bij aankomst van het pakket ontbrak er 1 van de 3 bestelde en betaalde producten. Na contact met de klantendienst kreeg ik direct reactie. Er werd een foto gestuurd van het gemaakte pakketje in verdeelcentrum. Daarin zaten alle producten. Voor de klantenservice was daarmee de kous af. Maar mijn probleem is nog niet opgelost. Nu krijg ik al enkele dagen geen reactie meer...

ravie

Livraison rapide et prix intéressants. Et j’apprécie le petit cadeau en plus de ma commande.

commande envoyée rapidement

le prix et la livraison rapide sont 2 éléments déterminants dans mon choix de votre site

positief maar spijtig pakje was beschadigd

De bezorging was volledig en binnen een goede tijdspanne maar spijtig genoeg was de tube zeep die ik bestelde volledig gescheurd waardoor de tube onbruikbaar werd. Ik heb de meeste inhoud kunnen overbrengen in een ander recipient maar toch spijtig dat ik nu geen handige tube had.

niet goed

zie mails

Service impeccable…

Belle gamme de produits. Livraison rapide. Service impeccable….

Altijd vlug geleverd en correct !

snelle service , schappelijke prijzen

Veel cadeautjes .

Vlot en correct

Gemakkelijk het product gevonden . Goede prijs . Gemakkelijk betalen . Vlotte levering

Ruime keuze uit goede producten aan faire prijzen.

Top. Alles netjes op tijd geleverd. Ook gratis stalen, altijd leuk om in je pakje te ontdekken.

Ma première commande, service impeccable !

Rien a redire!

Nikel

Livraison rapide

Contente du début à la fin

Commande reçue super vite Prix attractif Colis nickel Merci

Jullie zijn correct

De prijs voornamelijk zeer goed deze producten vind ik niet waar ik woon oftewel veel duurder heel veel keuze.Dank u

Is te levering op de beloofde dag

ZeerTevreden !

Mooie aanbiedingen ! Alles is correct en wordt vlug toegestuurd.

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis