vlotte levering

Producten goed verpakt en vlotte levering, bedankt

1ère commande chez vous et très satisfaite

Le produit est arrivé rapidement, j'ai reçu un cadeau (shampoing), en plus du masque cheveux commandé

Slechte ervaring

Helemaal niet tevreden. Er werd niet geleverd wat besteld was. Antwoord was dat de site fout was. Slechte ervaring

• Nous recommanderiez-vous? Non

Vlotte levering

Alles prima verlopen! Ook heel vlugge verzending

Goeie service

Ik kon gemakkelijk bestellen en werd goed op de hoogte gehouden van het verloop van de levering. Correcte levering.

Snelle en goede dienstverlening

Snelle en goede dienstverlening

Vlotte service en interessante prijzen

Vlotte service en interessante prijzen

Snelle service maar bij elke bestelling datzelfde cadeautje. Niet echt verrassend meer

Commande et livraison parfaites

Par contre toujours le même produit en cadeau

Leuke extra’s bijgekregen

Efficiënte after-sales service

Efficiënte after-sales service

Verzorgde snelle levering.

Top producten

Snel en wel, perfecte verzorging van de bestelling.

Mijn benodigde producten zijn steeds aanwezig en zonder omwegen besteld en verstuurd.

Correcte prijzen en vlotte levering

Altijd tevreden met de producten dat ik al gekocht heb vlot levering correcte prijzen en goede producten

perfect

groot gamma en perfecte verzending

commande-livraison

rien à redire

Alles naar wens

Tevreden van de levering.

Supersnelle levering !

Reeds verschillende keren bestelling gedaan en steeds een heel goede service qua follow-up en levering. Bij de grote bussen van 1l waren in t begin ook de nodige pompjes maar die zitten er niet meer bij en zou wel handiger zijn ! Voor de rest geen enkele kritiek !

alles prima

we zijn heel te vrede

Alles perfect

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen, was goed verpakt

Snel en correct

Snelle en just in time levering van mijn bestelling, in goede verpakking.

ongelooflijk !

Je houdt het niet voor mogelijk dat dit kan. Je bestelt iets online en de dag nadien zit het in je brievenbus. Wat een klantenservice !!! TOP

Korrekte en vlugge levering.

Een 2° bevestiging dat ik content ben over de bestelling en de levering. Groetjes

Geen antwoord

Geen antwoord