Snel & voordelig shoppen online.

Leuke website , met een uitgebreid aanbod . Voor ieder wat .

Goede service, snelle verzending

Producten waren snel geleverd!

Vlug

Het product is zoals het moet zijn en super blij mee prijs kwaliteit super

Snelle levering en aan eerlijke prijs

Het was de eerste keer dat ik hier besteld had. De bestelling was supersnel en de producten waren aan een eerlijke, goede prijs.

Alles verliep naar wens.

Geen enkel probleem met levering. Alles correct en zeker op tijd

ik weet het niet

Ik heb spijtig genoeg nog geen tijd gehad om het product te gebruiken, sorry

Snel en goedkoopste produkten

Uitstekende, snelle en correcte levering.

Alles prima verlopen

Alles snel en correct geleverd

Perfecte service! Bedankt!

Perfecte service Bedankt!

Vlotte verwerking en aflevering van mijn bestelling

Top en voor herhaling vatbaar.

Très bien !

Si ce n’est que je reçois dernièrement souvent une crème pour les mains. Un cadeau c’est toujours agréable à recevoir mais je préférerais soin du corps ou shampoing ou soin cheveux

Parfait

Rien à dire. Produits de qualité et en prime j’ai 2 cadeaux (dissolvant et crème pour les mains). Jamais déçue! Merci

Retour mitigé

Je commande des produits et super heureuse du prix de ma commande j'obtiens l'envoi gratuit et voilà que la livraison se passe pas bien livré à une mauvaise adresse alors qu'après vérification mon adresse est correct sur mon profil....soit mais pour avoir de retour mes produits c'est moi qui peut encore payer la livraison alors que l'erreur n'est pas de moi....dommage

kwalitatieve producten voor beste prijs

Alles op tijd geleverd met staaltjes erbij en toffe extra van bonacure, heel fijn

Uitstekend.

Prima kaarsen. Volledig mijn lievelingsgeur. Ik be er blij mee. Dank u.

Groot assortiment en netjes bezorgd

Altijd blij dat ik mijn favoriete kérastase producten bij BeautyPlaza kan vinden. Soms hebben ze het niet ik voorraad, maar anders heel tevreden over het assortiment en de acties die ze hebben. Bij mijn bestelling krijg ik ook altijd een leuk geschenk en het is ook nog zorgvuldig ingepakt! Heel blij dus.

Fantastisch.

Gemakkelijk bestellen.Vlotte regeling.Snelle levering.Een zeer tevreden klant.

Je recommande

Je suis arrivée sur le site après avoir longtemps comparé les prix et conditionnements du produit que je cherchais. J'y ai validé ma commande qui a été livrée rapidement. L'emballage était soigné.

Prijs kwaliteit en service is top

fijne ervaring bestelling werd correct en vlug behandeld.

steeds correcte levering

Altijd correct en op tijd geleverd. Ook altijd een verrassingske bij , heel tof

Vlugge levering

snel bestellen,snel ontvangen