Uitstekend!

Super snelle levering

Correct.

Correct, met een kleine attentie, super.

Super service!

Ik heb een foto doorgemaild van het product dat ik wou. Zeer snelle reactie met de prijs! Bij levering was er nog een extra cadeau! Levering al daags nadien

Snel, correct, groot aanbod

...

Uitstekend!

Zeer snel verzonden, goede service

Correct en vlot

Correcte en op het afgesproken tijdstip geleverd.

Zeer aangename ervaring!

Ruime keuze bij het bestellen. Scherpe prijzen, snelle levering. En aangename verassing in het pakket. Prachtig!

Colis non reçu

J'ai passé une commande il y a 10 jours. Je ne l'ai pas encore reçue. J'ai donc envoyé un mail hier. Le colis est probablement égaré. Un nouveau colis a été expédié.... Pour mes commandes antérieures je n avais jamais de soucis

Excellents produits rapport qualité prix

Commande livrée très rapidement

Vlotte snelle service

Vlotte snelle service en altijd een cadeautje erbij…☺️

Te grote verpakking

Te grote verpakking voor de 3 producten die ik bestelde. Had gevraagd om het in een postpunt vlak bij huis te leveren. Omdat de doos zo groot was, is het toegekomen in het postkantoor. De reden kende ik niet, totdat ik de doos in ontvangst nam. Ik was ook nog met de fiets. Het lukte onmogelijk om de grote doos per fiets te vervoeren.

Zeer snelle levering

Altijd snelle levering en goede producten.

Bon prix + rapidité expédition.

Choix de produits. échantillon + pt cadeau dans le colis.

Niet geleverd

Heb mijn pakket niet ontvangen reeds gemeld en aan het onderzoeken. Was wel thuis op zogezegde levering. Hoop dat er een oplossing komt want 51 euro verloren is niet aangenaam. Groetjes Kristin Stevens

snel geleverd

Fijn,snel geleverd wel staan er zaken niet online en dient men die te bestellen per mail zoals vb de mechen muts. Had ook een mail met foto's verstuurd naar de klantendienst dat één van mijn verpakkingen in de doos beschadigd was maar hier heb ik geen reactie op gekregen.

Zeer goede service!

Zeer vlotte verwerking bestelling. De dag erop geleverd. Duidelijke website !!!

livraison rapide, correcte avec de beaux cadeaux....parfait!

commande le lundi après-midi ;livrée le mardi matin.

Zeer goed.

Bestelling ging zeer vlot en werd de vogende dag al geleverd.

Heel goede service

Een aanrader,super personeel

Tof om bij jullie te kopen

Simplicite et Rapidité

Rien à redire. Tout est simple et rapide de la recherche à la réception du colis !

Al jaren een betrouwbare webwinkel

Bestelde meermaals toen de webwinkel nog HBB24 heette. De naamswijziging heeft aan de correcte service en het productenaanbod niets gewijzigd.

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis