Prijs/kwaliteit is top

Veel producten beschikbaar aan scherpe prijzen.

correcte en vlotte levering

Alles werd snel en correct verzonden.

Kwaliteit van de producten is zeer goed en ook een goede en snelle service van de klantendienst!

De verzending van mijn pakker was snel en de reactie van de klantendienst op mijn vragen was snel: doe zo verder !

alles perfect in orde

Snel gekozen, snel geleverd Blijkbaar een iets goedkopere winkel , ik hou het in de gaten dan ben ik nieuwe klant vanaf nu

snelle levering - duidelijke omschrijving product

duidelijke website - snelle levering -

Snelle bezorging

Snelle bezorging voor top producten. Zeker aan te bevelen om daar te kopen.

Beste service tot nu toe

Ik heb eerder al bij andere websites haarproducten besteld maar nog nooit was het zo vlotjes gegaan zoals nu. De prijzen waren nog beter dan bij anderen, snelle levering (had het al na 2 dagen) en netjes verpakt. Wij zijn alvast nieuwe blijvende klant.

Super !

Tevreden over de vlotte levering en een correcte prijs ( voordeliger ) tegenover de concurrent! Daarom kopen we als consument bij de voordeligste !!

Vlotte levering

Goede ervaring

De bestelling was goed verpakt en op tijd toegekomen.

Zeer snelle service

Fijne en snelle service, goedkoper dan in de winkel en krijgt er een extra cadeau bij en staaltjes !

Snelle rimpelloze levering

De bestelde producten werden zoals steeds snel en degelijk verpakt geleverd.

Prima service!

Prima service!

Parfait

Tout parfait. Super rapide

Prima product vlot geleverd

Alles verliep super vlot, van bestelling tot levering. Het product is zoals beschreven.

Colis livré rapidement

Aucun souci

Service et livraison rapides.

Très bonne expérience.

uitstekend

goede en snelle verzending en uitgebreide keuze

vlot

Zeer vlotte en correcte levering . Tof dat er altijd cadeautje bij zit jammer dat het altijd handcreme is :-)

pas satisfaite

je vous ai envoyé un mail disant que je n'avais toujours pas reçu mon colis commandé le 31 mai, à ce jour je n'ai tjs pas ni réponse, ni colis, je ne suis vraiment pas contente, j'espère que vous allez faire un geste et débloquer la situation au plus vite

Uitstekend!

Eerste bestelling gedaan, maar zeker niet mijn laatste.

Veel keuze in de webshop, snelle levering én een cadeautje én een staaltje.

Klantvriendelijk en correct. Zeer tevreden over de hele lijn.

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis