Fout gebeurd in bestelling.

In plaats van 7 dozen stoelgangpillen waren er maar 6 dozen.

Niet zoals beloofd

Er werd vermeld dat je bij 3 stuks een vierde gratis krijgt wat bij mij niet is gebeurd . Ik had namelijk 3 kleine oxygen cream 20% van oro gekocht en heb er geen vierde gratis bijgekregen zoals op de website vermeld . Verder was de rest wel goed .

Misleidende reclame

Bij bestelling van groenlipmossel ten laatste op 30 mei kreeg je bij 3 flesjes groenlipmossel 1 flesje groenlipmossel met dezelfde hoeveelheid gratis... ik heb een luttel flesje bodycreme gekregen waar ik niet om gevraagd heb en een mailtje met de melding dat ik geen recht had op dit gratis flesje groenlipmossel. Dit is dus pure lage misleidende reclame geweest.

Niet geleverd

Op 2/6 ging mee bestelling geleverd worden, helaas kreeg ik bericht dat deze niet kon doorgaan door onvoorziene omstandigheden. Sindsdien heb ik nog geen berichten ontvangen wanneer dan wel de bestelling zal geleverd worden.

prima service

altijd een heel vlotte en correcte levering; ook het geschenk doet altijd plezier!

perfect and always super fast

Toujours aussi rapide. Tout est parfait

Très satisfait

Besteld.. goed en snel ontvangen!

Makkelijke en overzichtelijke website Ruim assortiment en scherpe prijzen Altijd cadeautje en staaltjes bij bestelling Snelle en degelijke levering

Excellent!

Livraison très rapide, produits conforme et prix très avantageux. A recommander

Heel snelle levering, goede producten en veel keuze.

Zeer goede service!!moet me niet bedenken om opnieuw te bestellen . Prijs is onklopbaar TOP

Perfecte levering en leuk cadeau

Teleurgesteld !

Bij een aktie 3+1 moet men 4 invullen bij het vakje aantal. Normaal zou dit automatisch moeten gebeuren. Zeer misleidend en ongebruikelijk. Wekt veel wantrouwen op.

Perfect op alle vlakken

Très bien !

Produits reçus dans les temps annoncés et aucune erreur ds la commande ! Avec un petit cadeau, ça fait tjs plaisir !

Heel snelle levering,produkt is super voor mijn haar en de gratis staaltjes ook heel leuk

Rien à dire

Service excellent

Produit bien arrivé

Livraison rapide et qualité au top

Parfait

Prettige kennismaking.

Alles perfect afgehandeld.

Snel en correct

Elke keer weer snel en correct geleverd!

Vlotte levering!

Heel vlotte en correcte levering mét leuke toemaatjes!

Livraison rapide

Service de qualité