Zeer goede service naar de klant toe,goede opvolging van de geplaatste bestellingen en zeer tevreden met de snelle respons bij gestelde vragen.

produit de qualité mais que je connaissais déjà. par contre la rapidité d'envoi est irréprochable. parfait

Zeer goede service

We gaan geregeld naar jullie winkels zoals in Knokke, De Plaza die toch een zeer mooie keuze heeft van merken en Parfums. Maar het gebeurt geregeld dat we bestellen via de webshop en het is aangenaam dat er ook altijd een cadeautje bij zit. Een probleem de levering die niet op tijd is. Ben nu ook toe aan een nieuw parfum die bloemig is een geruime tijd houdt, heb deze van Dior gekocht maar houdt niet lang. Als jullie een optie hebben om mij een merk aan te prijzen sta ik daar altijd voor open. Dank bijvoorbaat en veel succes. Annie

Sérieux et rapide

Sérieux et rapide

Super snelle service

Snelle en correcte levegring

Service impeccable

Très sérieux, fiable, ponctuel, rapide, je suis très satisfaite! Prix abordable!

Goede servive

Perfecte service

Voor herhaling vatbaar

Mijn producten zijn zeer snel toegekomen + een klein cadeautje ontvangen

Opletten geblazen!

Vorige bestelling was 54 euro. Plaats dezelfde bestelling, 52 euro. Blijkt dat ik vorige keer 2 flessen van 500 ml had, nu slechts 300 ml voor bijna dezelfde prijs! Mijn fout natuurlijk, had het moeten zien… Service is goed maar let dus goed op met je bestelling!

Vlotte en snelle levering

Vlotte en snelle levering

Uitstekende service.

SUPERVLOT

Snelle levering, top site!

Colis pas complet

Colis pas complet sans explications ! Reçu remboursement mais même pas de facture à l’intérieur du colis!

Lancôme is een goed poeder, correct geleverd

Gebruiksvriendelijke website en snelle levering.

Parfait!!

Commande passée à 16h, colis reçu le lendemain après midi avec des petits cadeaux en plus :-)

goede producten

vlugge en correcte levering van het product

vlotte verzending en zeer goed ingepakt

trage levering

Ben al klant van voordat de webshop bestond, dus zeer lang. Tegenwoordig gaat de levering niet altijd even vlot. Ik stel ook vast dat anderen soms betere promoties doen.

prima produkten

kleine letters

Envoi rapide

Les prix sont défiants toute concurrence. L' envoi est rapide. Service impeccable.

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis