Super snelle behandeling van je bestelling en verzending. Met een leuke attentie als verassing

Zeer snelle levering aan een correcte prijs.

mijn bestelling heel verzorgd toegekomen

En mijn bestelling supersnel gekregen

Subliem

Snelle levering, goeie produkten, mooie prijs.

Super service!!

Ik bestel geregeld en altijd super service en snelle levering! Een aanrader voor iedereen!

Parfait !

Le colis arrive rapidement ☺️

Ravie

Commande traitée et reçue très rapidement

Vlotte, snelle levering!

S avonds besteld en volgende dag al in huis. Vlotte snelle levering!

Super vlotte service, heel tevreden van de bestelde producten. Top!

Décevant

Le point positif est que la livraison a été rapide. Par contre, j'aurais préféré avoir mes produits plus tard mais en bon état. En effet, j'ai reçu un carton avec le produit commandé et un échantillon. Malheureusement, il n'y avait aucune boîte ou même papier pour protéger les produits. Ils se sont donc ouvert dans le carton, par conséquent ma commande était toute plaquante et à moitié vide..

• Nous recommanderiez-vous? Non

Alle merken onder een bedrijf, schoonheid voor lichaam en natuur.

Door de staaltjes bij een bestelling ervaar ik ook de duurzame producten. En bestel ik in de toekomst deze producten.

Snelle levering. Aanrader

perfect!

1 dag na bestelling reeds in de bus met een leuk kdtje erbij :)

Correct

Inorde,snel,

Très bon site

J’ai découvert Beautyplazza il y a 15 jours et j’ai déjà commandé deux fois depuis. J’y ai trouvé un parfum en rupture de stock ailleurs. Les frais de livraison sont moins chers que sur d’autres sites et les délais de livraison sont ultra rapides, pratiquement du jour au lendemain. Rapide et efficace, super site.

Super.,j adore

Super.Livraison ultra rapide. Merci

Teleurgesteld

Beste heb mijn bestelling nog altijd niet gekregen na twee weken . Omdat mijn adres niet oké was maar, heb wel al eerder besteld . Daarom kan ik dit niet begrijpen. En bij en mail te sturen weet ik dit nu wel dat het naar jullie is terug gegaan. Maar nu heb ik mij levering nog reeds niet .

Zeer ruim aanbod en snelle service

Pakje bezorgd binnen beloofde termijn. Zeer ruim aanbod.

Perfect verpakt Snelle levering Vriendelijke meneer Groeten

Parfait

Commande arriver rapidement et produit plus que parfait

Snelle levering en super groot aanbod van producten!!!!

Snel en correct

Alles juist geleverd en snel

Snelle en correcte service.

Snelle en correcte service.

Ik ben uiterst tevreden over deze firma.

Goede, snelle én vriendelijke service door de koerier. De artikelen waren zeer goed verpakt, kortom prima leverancier.

Super service en snelle levering

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis