Parfait

Livraison rapide

Voor herhaling vatbaar

Alles correct, stipt, nagekomen beloftes

Gemakkelijk besteld, vlug geleverd

Voor herhaling vatbaar

Supersnelle service!

Fantastisch!

Prima op tijd geleverd

Zeer goede service!

Het was mijn eerste bestelling bij Beauty Plaza, dus was ik benieuwd als Belgische klant hoe de service ging zijn. Online was de administratie perfect. Ik had echter nog geen idee binnen hoeveel dagen mijn bestelling ging aankomen. Na telefonisch contact met de klantendienst in Nederland kreeg ik een vriendelijke dame aan de lijn die me een antwoord kon geven. Vandaag ben ik in het bezit van mijn bestelling en ik ben super tevreden

Zeer correct en snel. Fijn dat er een cadeautje bijzit.

Zeer goed.

Prijs kwaliteit

geleverd volgens termijn

uiterst professioneel , vlotte contacten , stipte uitvoering

Ik heb met Beauty Plaza zéér goede contacten gehad met oa. Mevr. Judith Duyfferinck . Werd tevens uiterst goed geassisteerd per mail Enkel met Karin Boudra verliep het contact totaal fout en had geen stijl. Jammer , maar ik onthou enkel de positieve zaken in het leven en in ' zaken '. Marleen DE MEYERE

Vlotjes verlopen

Alles is heel vlotjes gegaan. Van mijn keuze maken, de bestelling zelf tot de levering. Geen problemen, geen gedoe

Heel tevreden

Snelle levering. Een gratis cadeautje is altijd leuk om te krijgen!

Uitstekende producten en service

Steeds grote keus uitstekende producten. Eenvoudige en makkelijke betaling. Snelle & perfecte service.

Facile et pas onéreux !

Pour trouver des produits spécifiques à des prix abordables, rebdez vous sur BeautyPlaza.Be. vous trouverez ce que vous cherché... Le pt cadeau est un plus et permet de découvrir d autres marques Top! Je recommande à toutes celles qui prennent soin de leurs cheveux.

Heel vlotte en correcte levering.

Parfait

Les commandes sont toujours envoyées rapidement , le choix des produit , je recommande

Vlotte en correcte levering

Levering de dag na aankoop. Super tevreden.

toujours satisfaite

Je commande depuis quelques années et je suis satisfaite de votre site: conseils sur mesure et envoi rapide (sauf cette fois-ci).

goed produkt in geen tijd geleverd

Steeds op tijd geleverd en een cadeautje bovenop.

Erreur de numéro de maison

Erreur de numéro de maison Mais le facteur a bien réagi et a trouvé ma maison malgré l erreur de numéro Bien à vous

Alles super geleverd

zeer tevreden

zeer tevreden over snelle en corecte levering aan te bevelen

Très bonne expérience

Livraison rapide. À chaque fois un petit cadeau. Je trouve juste dommage qu’on ne retrouve plus certains contenants (1500ml) dans les produits Kérastase.

vlug geboekt en goed geleverd

snelle en correcte levering

Besteld en de dag er op al geleverd. Zeer correct en een cadeautje erbij :-) Ik ga opnieuw bestellen!

Een heel goed product

Ik ben nu 4 weken bezig en zie al een beetje verandering