Excellent!

Très bons produits et livraison super rapide avec un petit cadeau en plus. Commande très facile à placer sur leur site Web.

Geweldig product werkt heel goed

Alles snel ontvangen .

Zeer goede service

De levering was snel en correct uitgevoerd!

Alles in order en vlug geleverd !!

Alles top in order en nog een handcreme gekrijgen dank u wel

Top site

Alles verliep correct

Het was een snelle levering en tof kadootje met dank

Tjrs satisfaite!

Toujours bien servie !

Perfect en correct.

Vlotte afhandeling op de website alsook de levering.

zeer vertrouwelijk

zeer vertrouwelijk, alleen niet per mail gemeld dat het die dag ging aan komen. Dat vond ik er wel jammer aan, voor de rest prima.

Ruime keuze, vlotte bestelling en gratis goodie.

Ruime keuze, vlotte bestelling en gratis goodie.

Super snel en steeds correct

Geen opmerking

Producten gemakkelijk te vinden op de site en snel geleverd

Prima, vlug geleverd en in orde !!

Ik heb mijn bestelling doorgegeven en heel binnenkort werd geleverd en was alles in orde .

Vlotte service zoals gewoonlijk

Steeds een heel goede en professionele service

Levering correct verlopen

De bestelling alsook de levering is vlot verlopen

Very quick delivery

I bought on this site for the first time and it was a very nice experience. I recommend it. They are faster than expected

Parfait !!!

Beaucoup de choix et livraison très rapide ! Je suis enchantée !

Altijd super tevreden!!

Snelle levering en scherpe prijzen. Ben vooral fan van de haarproducten, maar ontdek nog steeds andere leuke spullen!

De bestelling word goed opgevolgd en snel geleverd en je krijgt meestal een staaltje erbuj

Prix intéressant, produits de qualité

Prix intéressants pour des produits de marque Envoi rapide Le petit cadeau est une bonne attention.

Correcte en snelle levering

Leverbelofte

Levering zou binnen 24u zijn, en dat was niet het geval, verder anders we perfect

Excellente

Enchantée de mon expérience avec HBB24 - Beauty Plazza que j’ai découvert en 2020. Réactif pour les livraisons des commandes, excellente variété des produits et prix plus attractifs que chez les coiffeurs, sans compter que certains produits sont parfois en promo.

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis