Perfect, correct en zeer vlug!

Voor de eerste keer iets hier besteld in de namiddag en de volgende dag reeds geleverd!! Bravo!! Zeer tevreden van service en prijs!

Zeer vlotte verzending.

Een goed overzicht van alle producten. Veel keuze en goede kwaliteit.

Super snelle levering

Ik bestelde rond 14u en de dag erna kreeg ik mijn pakje al in de voormiddag aan. Ook heel goede prijs-kwaliteit!

Rapide et complet !

Le suivis de la commande était complet. J’ai reçu mon colis rapidement et complet. Service au top !

Exceptionnel

Produits exceptionnels qualité prix incroyable Livraison rapide en parfaite état et merci pour les cadeaux un plaisir de recevoir ma commande merci infiniment à bientôt

Uitstekend.

Perfecte service

Heel snel geleverd aan huis. Goede kwaliteit top

Pleine satisfaction

J'ai effectué mon premier achat en ligne chez Beauty Plaza et en ai été pleinement satisfaite. Merci pour la qualité de vos services qui n'ont pas hésité à répondre à mes questions lorsque j'en ai eu besoin.

Snelle levering en leuk gratis geschenk

Snelle levering en leuk geschenk

Snel en goed!

Alles OK, maar de verpakking was echt wel buiten proportie, dit moet zeker beter kunnen.

Simpel om te bestellen, correcte afrekening en producten zeer goed ingepakt. Beste al jaren bij hen.

Snelle, vlotte, correcte levering aan scherpe prijzen

Trouwe klant :)

Produits capillaires Kerastase

Prix imbattables et choix immenses ! Livraison ultra rapide et service au top!

Super ervaring

kwaliteit voor goede prijs

Ik heb de produkten die ik bedtelde ontvangen. Toch is er niet aan de snelle levering zoals beloofd voldaan.

Ik ben zeer gelukkig!

Zeer snelle levering naar Brussel! Geweldige verpakking! De adviseur is altijd beleefd, reageert tijdig op het verzoek.

Alles prima!

Zoals het hoort

Uitstekende service aan ongelofelijke lage prijs .

Top !

Super vlotte en correcte bestelling !

Voor herhaling vatbaar …dankjewel

uitstekend

TOP vlot gegaan

Grand choix et livraison rapide

J’ai trouvé tout ce que je cherchais et la livraison a été super vite. Je suis vraiment satisfaite.

Bez zarzutu

Bardzo szybki czas realizacji zamówienia Produkt zgodny z zamówieniem

• Poleciłbyś nas? Tak

Tout était parfait

Excellent !

Goede prijs-kwaliteit, supersnelle levering

Makkelijke bestelling, goede prijzen en snelle levering

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis