Uitstekende service !

Lievelingsprodukten !

Perfect!

Een goede site. Ongelooflijke snelle ontvangst en te kadootje maakt het nog aangenamer! Zeer goed alternatief voor het bezoek aan de winkel. Zeker als je een periode minder mobiel bent!

Aanrader!!!!

Suuuper tevreden!!! Eerste keer besteld.Stond erbij bestellen voor 17.00 uur levering volgende dag. Inderdaad volgende dag was pakket aangekomen. Héél duidelijke mail gekregen met uur en datum . Ook zeer tevreden over het product zelf. Ga zeker nog op deze site bestellen!!!

Service impeccable

Les produits sont moins chers, la livraison est très rapide et en plus un petit cadeau

Zeer aan te raden!

Ruime produktkeuze, snelle service en vlotte communicatie

Goeie service

Tot nu toe 2x besteld bij beauty Plaza en tot op heden tevreden over bestelling / opvolging en levering van de gevraagde producten. ik ben alvast tevreden !!

Alles liep correct

Het pakje liep de juiste weg zoals beloofd.

Perfecte service

Perfect, niks op aan te merken

Snelle levering had een vraag achteraf en hebben direct geantwoord!

Perfecte, verzorgde en correcte levering van de gevraagde producten!

Zie hierboven

Parfait, je trouve des produits que je ne trouve pas ailleurs

Je commande mes produits Nak sur ce site car je ne les trouve pas ailleurs. Ils sont un peu chers mais pas plus qu’ailleurs donc c’est parfait. Toutefois ça serait sympa de mettre en place un système de fidélité donnant droit à des réductions…

Top ervaring

Vlotte aankoop, vlugge levering, gratis cadeautje erbij

Onmiddellijk een oplossing gevonden!

Nadat ik mijn spuitbus uitgelopen ontvangen had, en ze bijna leeg was heeft men zonder twijfel een nieuwe geleverd. Heel dankbaar voor hun service!

Klant is koning

Ik had uitleg gevraagd over welke producten ik nodig had om mijn haar te verven . Direct kreeg ik een uitgebreide mail terug met wat er voor mij geschikt was en hoe de toepassing was . Nog nooit zo goed geholpen geweest !! Doe zo verder zou ik zeggen .

Fausses soldes

Produit décrit comme en promotion mais 10 euros plus cher que sur les autres sites.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Parfait

Parfait !!

Goede service en goede producten

Ik ben zeer tevreden van de service en de zeer goede producten en de redelijke prijs

Snel & correct

Snelle en correcte levering met extraatje.

Super !

Snel ,correct , leuk om bij te bestellen.

Bon choix de produits et livraison rapide

Je commande régulièrement sur ce site. Très satisfaite

Heerlijke website.

Je kan er alles op vinden voor supergoede prijzen. Snel geleverd.

Hele vlotte service

Parfait

Très bonne gamme de produits, très bons prix, livraison soignée et rapide.

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis