Altijd super vlot !

Moet het nog proberen maar ziet er goed uit . En de prijs viel reuze mee ten op zichte van in belgie ... dank mevrouw Bea

Perfecte service

Ik ben zeer onder de indruk van jullie professionaliteit.

goeie ervaring.

Komen belofte na,betrouwbaar.

CHOIX ETENDU

Sur ce site se trouvent beaucoup d'articles non trouvables dans les magasins courants.

j'achète beaucoup chez vous

très contente service rapide de bonne marque par contre j'aimerais bien que vus changiez de cadeau car c'est toujours pour les cheveux

Toplevering

Correcte service en snelle levering

Parfait

Super colis super emballage tjs avec cette petite attention qui fait plaisir .... Merciiiiii

Uitstekende service !

De produkten worden steeds snel geleverd. En er zit steeds een cadeautje bij !

Grote keuze aan producten

Heerlijke produkten

Produkten die ik alleen bij Beauty Plaza kan krijgen aan voordelige prijs. Top!

Snelle levering, goede prijzen

Efficient en snelle service

perfect

goede service betrouwbare produkten

Snelle en volledige bestelling geleverd

De bestelling werd de dag nadien volledig en mooi verpakt geleverd, zelfs met een extraatje. SCHITTEREND

Uitgebreid aanbod in diverse prijsklassen

Uitgebreid aanbod in diverse merken en prijsklassen. Steeds snelle zn perfecte levering, dikwijls met een extra verrassing erbij. Zeer leuk initiatief !

TOP alles perfect

Niets op aan te merken. Levering verloopt correct en snel. ik bestel regelmatig mijn producten bij Beauty Plaza.

Rapide et efficace

Super rapide super fiable super

insatisfaite car jamais obtenu les factures pour mes achats professionnels

je ne recois jamais mes factures donc pas contente je ne suis pas en ordre au niveau comptable

• Nous recommanderiez-vous? Non

Vlot en correct

Parfait

Livraison rapide Échantillon en cadeau

Dank u voor het geschenk

Mooi optijd geleverd

Gemakkelijke bestelling en snelle levering

Duidelijke, overzichtelijke website waardoor het zeer makkelijk is om een product te vinden en te bestellen. Daarna volgt een snelle levering. TOP!

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis