Parfait

Ma commande est arrivée très rapidement. Tout était en stock. Les prix sont compétitifs et la crème pr les mains reçue en cadeau sent délicieusement bon!

Snel, efficiënt en zeer klantvriendelijk

Ik had me vergist in mijn bestelling. Via chat erf dit binnen de 5 min rechtgezet. Geld onmiddellijk terug overgeschreven. Zeer tevreden. Zeker en vast een aanrader!

Dik in orde

Uitgebreide keuze aan producten. Kwalitatief goede producten. Snelle levering. Vlotte afhandeling. Mooie cadeautje dat je bij de bestelling krijgt.

Ideaal

Perfect, ideaal …

Vlotte en correcte levering

Een vlotte en correcte levering i

Helaas pakket nooit ontvangen

Ik kan geen goede review geven, want ik heb het pakket niet ontvangen :-(

Tout ok

Produit conforme ( j connaissais, il mva ete recommandé par une amie..^^).. bien emballé, reçu ds les temps, suivi ok et ptit produit en cadeau ( surprise)^^.. que demander de + ;)

Sérieux et rapidité d expédition

Je ne peux que conseiller Beauty Plaza. Les prix sont top et amais je n ai été livrée aussi rapidement. J ai reçu mon colis le lendemain de la commande. Merci ☺️

Vandaag besteld. 3 dagen later in huis.

Speciaal besteld omdat ik mijn product volgens jullie beloftes op de website de volgende dag in huis zou hebben, maar heb 3 dagen moeten wachten, waardoor het te laat was voor onze reis. Zouden jullie zeker mogen aanpassen op de website!

Prix élevé

J ai découvert après sur un autre site le produit mois cher de moitié

• Nous recommanderiez-vous? Non

Het product is wat ik ervan heb verwacht..

Blij met mijn nieuwe aankoop, het poeder is fijn en heeft een heerlijke geur. Blij om het nog te vinden want poeder is elke dag moeilijker te vinden in de winkels.....

Je suis vraiment très contents de la qualité du service et de la rapidité de l Envoi des commandes je recommande vivement

Zoals altijd "gewoon goed"

Al jaren bestel ik bij BeautyPlaza. Altijd verloopt alles prima

parfaite

bon prix , bons produits et rapidité de livraison

Alles op tijd en prima geleverd...

Betrouwbare website!

Altijd correct!

nog nooit klachten gehad

de producten plus de aflevering altijd dik in orde

super

correcte en vlugge levering. alles naar wens. Al verschillende malen een bestelling geplaatst en steeds is alles naar wens verlopen.

Comme à chaque fois, aucun problème

Alles is perfect verlopen. Snelle levering + de juiste producten en goede kwaliteit.

Niet meer bestelling plaatsen

Als pak open gedaan werd was het uitgelopen

Snelle correcte levering

Snelle service!

Gisteren besteld, vandaag geleverd. TOP!

Correct

Melkproducten tegen voordelige prijzen

Snelle en goed verpakte levering

Snelle en goed verpakte levering.

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis