Snelle en goed verpakte levering

Snelle en goed verpakte levering.

Vlotte en correcte levering

Snelle levering en compleet aanbod

Interessante prijzen, compleet aanbod en snelle levering met steeds een cadeautje erbij.

Vlotte service!

Vlotte service en levering Extratje is altijd fijn!

Als ik nul sterren kon geven, deed ik het.

Waar zal ik beginnen? Bij de bezorger die mijn pakket van meer dan € 135 aan Dior-producten niet aan de deur aflevert, maar het als oud vuil in de struiken langs een drukke weg gooit? Geen aanbellen, geen briefje, gewoon een worp en wegwezen. Gelukkig heb ik de camerabeelden nog, anders zou je het niet geloven. Of zullen we het hebben over de "klantenservice"? Na dit voorval heb ik twee keer gemaild. Het resultaat? Absolute, oorverdovende stilte. Geen enkele reactie. Maar wat krijg ik wél? Een geautomatiseerde mail met de vraag of ik even een review wil schrijven. De ironie is stuitend. Jullie hebben geen flauw benul van de problemen van je klanten, maar de marketingmails blijven wel komen. Prioriteiten, heet dat. Dus, hier is mijn review: als je graag betaalt voor producten die je nooit ontvangt en vervolgens compleet genegeerd wordt door de klantendienst, dan is Beauty Plaza de perfecte winkel voor jou. Voor ieder ander weldenkend mens: blijf hier ver weg. Dit was de eerste en absoluut de laatste

Goed correct vlug geleverd

Alles vlot en correct verlopen, zelfs een klein extraatje in mijn pakketje .

Impeccable

Très satisfait

Comme toujours’ livraison rapide et impeccable.

Commande livrée rapidement, toujours aussi contente de votre service .

uiterst snelle levering, mooi aanbod

het bestelde werd daags nadien reeds geleverd. Bovendien zaten ze allerlei leuke staaltjes bij. Ik had nadien nog een kleine administratieve vraag en daar werd meteen op geantwoord.

Top! Kwaliteit prijs....

Vlotte levering. Kwaliteitsvolle producten aan een mooie prijs. Aanrader!

Snelle service. Alles in orde

Snelle service, altijd correct, goede prijs

Ik vind T als ik eerlijk mag zijn een wat vreemde naam als ik de producten die te koop zijn zie. Maar verder een heel positieve ervaring op gebied van zoeken, bestellen en ook de levering. Altijd in orde, en indien niet…correcte rechtzetting.

Vlot geleverd

Wat je besteld krijg je heel vlug geleverd met een extraatje erbij is altijd leuk deze keer een spiegeltje en een tube handcrème. Wel jammer dat de haarlak van infinium al zolang niet beschikbaar is. De doos aanpassen aan het volume van de bestelling zou top zijn nu is het een doos vol plastic om de goederen te beschermen.

Positief over de hele lijn.

Ik twijfel niet om bij BeautyPlaza te shoppen, de organisatie is heel efficiënt en behulpzaam. Heel betrouwbaar en houdt de klant up to date. Één van de beste webshops die ik ken.

Uitstekend.

Uitstekend.

Bien reçu la commande que j'avais commandé

Je suis vraiment contente pour ma commande c'était bien les produits

Ander artikel ontvangen dan besteld!

Ik had iets besteld, en omdat dit niet meer voorradig is hebben jullie een ander artikel geleverd, toen ik dit wilde retour sturen en Iets anders wou kopen, zag ik dat ik retourkosten diende te betalen en dan nog eens nieuwe verzendkosten voor mijn nieuwe bestelling????? Neen, dan bestel ik wel ergens anders, spijtig maar dit is echt niet commercieel en correct!

Vlotte en degelijke producten

goed geleverd met extra product

Ok

Goed aanbod met korting

Mooie prijs en een correcte levering

Correcte en snelle service

Correcte en snelle service

Que du sérieux

Sérieux, rapidité,...Que du sérieux.

Mauvaise gestion administrative

Je vous mets la cote de 3 et demi car celle fait 2 fois en peu de temps qu'au niveau administratif c'est catastrophique. Premier problème rencontré fin mai 2025 et maintenant en juillet 2025. Actuellement, je suis toujours en attente de ma facture qui ne correspond pas au montant qu'on m'a prélevé sur mon compte bancaire. Je suis professionnel et j'en ai besoin pour ma comptabilité. J'espère bien avoir cette facture rapidement !!!

klantvriendelijk

klantvriendelijk en correct