Alles naar wens

Tevreden van de levering.

Supersnelle levering !

Reeds verschillende keren bestelling gedaan en steeds een heel goede service qua follow-up en levering. Bij de grote bussen van 1l waren in t begin ook de nodige pompjes maar die zitten er niet meer bij en zou wel handiger zijn ! Voor de rest geen enkele kritiek !

alles prima

we zijn heel te vrede

Alles perfect

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen, was goed verpakt

Snel en correct

Snelle en just in time levering van mijn bestelling, in goede verpakking.

ongelooflijk !

Je houdt het niet voor mogelijk dat dit kan. Je bestelt iets online en de dag nadien zit het in je brievenbus. Wat een klantenservice !!! TOP

Korrekte en vlugge levering.

Een 2° bevestiging dat ik content ben over de bestelling en de levering. Groetjes

Geen antwoord

Geen antwoord

Excellent

Rapide, efficace,

Supersnelle service

Super handy website, very fast delivery

Ik ben zeer tevreden met de prijzen,de snelle levering en altijd leuk met een kleine attentie bij de bestelling.

snel en goed

Goede producten die na bestelling snel geleverd zijn

Vlugge en correcte afhandeling

Normaal kom ik naar de winkel. En ik kom er heel graag! Door enkelbreuk ben ik nog een periode niet zo mobiel vandaar de bestelling via de webshop. Maar ook daarover ben ik nu zeer tevreden. Correct, vlug en met een aangenaam kadootje!

Top!!!

Ultrasnelle levering: de dag erna in afhaalpunt! Goedkoopste voor mijn produkt! Tof geschenkje erbij !

Incroyable

Incroyable pour le choix, incroyable pour les prix plus qu'attractifs et incroyable cette rapidité d'envoi de ouf !! Merciiiiii

Vlugge levering

Het kan gewoon niet beter

Correcte levering . Snelle levering. Geen enkel probleem ondervonden.

Vlugge service, goede prijs, degelijk ingepakt

Vlugge service, goede prijs, degelijk ingepakt.

Altijd vlug en corect geleverd.

Fiable et rapide !

Fiable et rapide !

Supersnelle en correcte levering

snel levering

zeer tevreden

Alles top

Bestelling is zeer vlot verlopen en snelle levering. Top!

Rapide

Colis reçu très rapidement, bien emballé, abec un petit cadeau, je suis super satisfaite! Merci

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis