Uitstekende service

Bestellen en 2 dagen later al aan huis geleverd. Altijd krijg je ook wat staaltjes of een tube shampoo of conditioner. Ben heel tevreden!

Service parfait

Bonjour Contente des services. Mais vous promettez un cadeau si la commande atteint 80 eur et je ne l’ai pas reçu. Le spray valeur 13 eur. Les soins sont assez chers c’est pourquoi ça fait plaisir de recevoir un cadeau. Pas le tube classique de soins réparateur de la marque Beautyplaza.

snelle levering van goede producten

de levering gebeurt doorgaans zeer snel er zijn vaak aanbiedingen van kwaliteitsvolle producten

Zoals altijd Alles picco bello. Top

Satisfaite

Rapidité envoi,bons produits.Manque fiche "retour"

Top en snel

Correct en veilig ingepakt.

Snel en goed

Heel snelle en correcte afhandeling en levering.

Altijd vlugge service

Reeds lang tevreden over deze winkel

Top app

Zeer snel en beste prijzen

Goede produkten aan voordelige prijzen en correcte levering .altijd een gratis product bij je levering

Het was flot en snel

Je hebt een klant bij .

Altijd de laagste prijs

De beste website voor het bestellen van parfum en andere schoonheidsartikelen ,altijd de laagste prijs en altijd op tijd geleverd bedankt MVG Haanen katia

Goede produkten en snelle levering

Als ik een probleem heb krijg ik een lieve medewerker aan de lijn en word er een goede oplossing gegeven bedankt hiervoor

1er achat pas de problème

1er achat livraison efficace et à temps

Kwaliteit

Snelle verzending Kwaliteit producten Aantrekkelijke prijzen Goed verpakt plus gift

Steeds correct en vlug

Snelle en correcte verwerking van de order

Content met de snelle en efficiente verzending, geen namaak goederen . Alles perfect in order en dank voor kado.

Top kwaliteit, perfecte prijs , uitstekende service

Alles altijd prima inorde

Perfecte online aankoop

Goede verpakking en zeer snelle levering. Erg tevreden klant

Duurdere prijzen dan in parfumerie

Steeds vlotte levering , jammer dat prijzen van parfum zo kunnen verschillen van prijs dan in parfumerie en dan bedoel ik duurder

Uitstekende dienstverlening

Uitstekende dienstverlening

Tout est toujours parfait

Ça arrive à temps et à heures, commande toujours en ordre

Sneller levering & altijd een cadeautje erbij zeer fijn!

Het was in orde.

hetgeen dat ik besteld heeft was in orde.

EEN AANRADER

SNELLE LEVERING, GEMAKKELIJKE WEBSITE