Correcte en snelle levering

Alles prima alleen had ik te laat opgemerkt dat BeautyPlaza nogal aan de dure kant was. Kijk zeker online naar andere sites die beter koop uitvallen.

Snelle en correcte afhandeling, prachtig machientje...... ..

Hi there, My barber brought this uv-cleaning , shaver to my attention made by babyliss pro.... Beautiful machine, perfect delivered.... Thank you....

Al verschillende keren besteld . Altijd correcte levering!

Super : zeer snelle levering. Veel variatie in producten online, mooie site heel tevreden

Rapide et efficace

Livraison rapide, grand choix

Goed!

Snel geleverd, met extra cadeautjes!

SNEL EN EFFICIENT

SNEL EN EFFICIENT

Mooi op tijd geleverd

top

geen

Snel geleverd en leuk cadeau'tje

Er wordt snel geleverd en leuke cadeautjes meegeleverd en uiteraard zijn het topproducten. Bedankt.

Site web très intéressant, livraison rapide top

Rien à dire très bien

Redelijk

Snelle correcte levering

Snelle levering, prijs kwaliteit zeker een aanrader. Al vele jaren een tevreden klant

De registratieflow verliep supervlot en 20u na bestelling had ik mijn shampoo al in huis. Had ik helemaal niet verwacht. Ik ben nu al fan!

Vlotte correcte levering .

Top.producten

toplevering

Correcte vlugge levering

Alles heel erg vlug geleverd met correcte tracking en een sample van een onbekend produkt dat ook nog eens top was !

Gevonden wat ik nodig had.

Snelle en corrected bestelling mogen ontvangen. Ook een feedback van u ontvangen dat mijn produkt opnieuw kan bestellen.

Toujours satisfaite

Toujours satisfaite, livraison super rapide. Toujours un petit cadeau dans la boîte Les prix super intéressants

Snelle levering die altijd correct is met een leuk cadeautje bovenop

Ik bestel altijd online. De levering is steeds daags na de bestelling en is altijd correct. Het cadeautje is een leuke attentie die dan nog eens bruikbaar is ook.

Goede service!

Goede service! Snelle levering.

Uitstekend!

Super goede producten en heel erg snel geleverd.

LIVRAISON RAPIDE

très satisfaite, mais étonnée de recevoir le suivi de mon colis en néerlandais, alors que j'habite le namurois (pas de problèmes pour moi qui suis bilingue, mais pour le lieu d'enlèvement).

Très bien

Efficace. J'aurais juste aimé recevoir un email pour e dire que le produit était arrivé

rapidité

aussitôt commandé, aussitôt livré à prix démocratiques

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis