Laden reviews...
113 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen benadrukken herhaaldelijk de hoge kwaliteit van de vloeren en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Klanten prijzen vriendelijk en vakkundig personeel. Snelle en duidelijke communicatie en betrouwbare levering worden genoemd. Over het geheel genomen leidt de ervaring tot tevredenheid en aanbevelingen.
Mooie lamelparket vloer gekocht. Naast de levering van het hout zijn we ook heel goed geholpen met advies over de juiste onderhoudsolie om de vloer mooi te houden. Professionele zaak met verstand van parket!
Thomas
Bree
In de showroom perfect geadviseerd over de legmogelijkheden van ons nieuwe parket. Gekozen voor een traditionele visgraatvloer mét een mooie sluitbies langs de randen. Het is puur maatwerk geworden, heel erg tevreden.
Eline
Bree
Parketvloeren zijn elders vaak onbetaalbaar, maar Belat heeft echt scherpe prijzen voor deze kwaliteit hout. Onze eiken planken vloer ligt er nu een maand in en we krijgen van iedereen complimenten.
Jasper
Bree
Onze jaren '60 woning heeft zijn ziel weer terug dankzij het eiken parket van Belat. We hebben gekozen voor een rustieke plank met een mooie vellingkant. Het resultaat is warm, sfeervol en ontzettend degelijk.
Westerveld
Vilvoorde
Het leggen van een visgraatvloer vraagt wat nauwkeurigheid, maar met de instructies en het kwalitatieve hout van Belat is het fantastisch geworden.
Bas
Bree
Als je echt hout zoekt, moet je hier zijn. Belat heeft een enorm assortiment aan parketvloeren. Van rustiek eiken met noesten tot heel strak, modern parket. Wij zijn geslaagd voor prachtige brede planken.
Marijn
NL
Wat een vakmanschap. Ons nieuwe visgraat parket is de absolute blikvanger van de benedenverdieping geworden. De afwerking met de olie is precies zoals we wilden. Een absolute aanrader voor iedereen die echt mooi hout zoekt.
Annelies
Vilvoorde
Uitstekend geholpen in de showroom bij de keuze voor lamelparket. Omdat we vloerverwarming hebben, wilden we zeker weten dat het hout niet zou gaan werken. Eerlijk en technisch advies gekregen, de vloer ligt nu perfect.
Sven
Bree
Wij wilden graag een robuuste vloer en hebben gekozen voor de extra brede eiken parketplanken van Belat
Diederik
Vilvoorde
Al jaren droomden we van een visgraatvloer. Bij Belat vonden we de perfecte eiken parketvloer. De sortering van het hout is prachtig en de vloer geeft onze woning direct een chique, karakteristieke uitstraling. Heel blij mee!
Fleur
Bree
Groot assortiment in parket, PVC en laminaat. Wij zijn uitstekend geslaagd voor onze nieuwe vloer. Professionele partij die doet wat ze belooft!
Ilse
Vilvoorde
Mooi, stevig parket gekocht voor een hele nette prijs.
Mark
Bree
Vanaf het moment dat we de showroom binnenstapten tot aan de levering is alles vlot verlopen. Transparante prijzen en erg behulpzaam personeel.
Danny
Vilvoorde
De hele benedenverdieping voorzien van PVC. Het resultaat is prachtig geworden en de vloer is ontzettend makkelijk schoon te houden met de kinderen. Dikke vijf sterren!
Chantal de Wit
Bree
Fijn bedrijf waar de klant nog echt koning is. Eerlijk advies gekregen over de dikte van het laminaat voor onze bovenverdieping. Alles werd netjes op tijd bezorgd.
Rens
Vilvoorde
Onze droomvloer ligt erin! Het eiken parket van Belat geeft ons huis direct een warme, luxe uitstraling. Goed geadviseerd over de juiste onderhoudsproducten ook.
Sophie
Bree
k heb zelf ons nieuwe laminaat gelegd en de kwaliteit van het kliksysteem was echt top. Weinig zaagverlies en de planken sluiten perfect op elkaar aan. Heel tevreden!
Nick
Bree
We hebben heel wat winkels bezocht, maar bij Belat vonden we precies het parket dat we zochten voor een veel betere prijs dan elders. De levering verliep ook vlekkeloos.
Peter R.
Vilvoorde
Onze nieuwe klik-PVC vloer van Belat overtreft alle verwachtingen. Hij voelt lekker warm aan de voeten, dempt het geluid goed en de houtlook is bijna niet van echt te onderscheiden.
Marleen
Bree
Nette winkel met een gemoedelijke sfeer. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en we zijn superblij met het laminaat dat we uiteindelijk hebben uitgekozen.
Tim & Sanne
Bree
Alles volgens afspraak geleverd en de kwaliteit van het PVC is erg mooi. De vloer voelt stevig aan en dempt het geluid perfect. Ik zou hier zeker weer bestellen.
Willem
Bree
Wat een fijne winkel. Geen opdringerige verkooppraatjes, maar gewoon eerlijk advies over wat wel en niet werkt in onze situatie. Zeer tevreden met het resultaat!
Noor
Vilvoorde
oor houten vloeren ben je bij Belat aan het juiste adres. Het eiken parket leeft enorm en geeft zoveel sfeer aan ons nieuwe huis. Bedankt voor de goede hulp!
Hendriks
Bree
Online georiënteerd en daarna in de winkel de knoop doorgehakt. Het laminaat was snel leverbaar en de prijs-kwaliteitverhouding is simpelweg uitstekend te noemen.
Arjan
Bree
Op aanraden van Belat gekozen voor een verlijmde PVC vloer in combinatie met onze nieuwe vloerverwarming. De warmtegeleiding is top en de vloer zelf is prachtig.
Laura
Vilvoorde
Belat parket biedt parket en houten vloeren aan tegen de beste prijzen. De vloeren komen rechtstreeks uit de fabriek, zodat de prijs-kwaliteitsverhouding optimaal is. In het aanbod is er massief eiken parket, samengesteld eiken parket, lamelparket, visgraatparket, grenen vloer, Hongaarse punt parket, mozaïek parket, lamel op kant, massief essen parket, essen lamelparket.
U kunt uw vloer zelf ophalen of laten bezorgen, zelf leggen of laten leggen door onze vakmensen, de parketvloer onbehandeld kopen en zelf oliën/ lakken of laten oliën/ lakken door Belat. Genoeg flexibiliteit om u te voorzien van uw droomvloer. Belat levert en plaatst parket en houten vloeren in heel België en Nederland. Mooie houten vloeren van hoge kwaliteit."
Industrieterrein Kanaal-Noord 1413
3960 Bree