Als je een nieuwe vloer zoekt, moet je hier zijn. In de showroom van Belat kun je alles goed bekijken en vergelijken. We zijn uitstekend geholpen bij de keuze voor ons visgraat parket
Onze hele benedenverdieping ligt nu vol met PVC van Belat. Het resultaat is echt prachtig geworden, de vloer sluit naadloos aan en voelt heel comfortabel warm aan. Heel blij mee!
Fijne winkel met een enorm assortiment. Er werd uitgebreid de tijd genomen om alle opties voor laminaat aan ons te laten zien. Goede service en een eerlijk verhaal.
Belat heeft ons positief verrast. We hebben er kwalitatief hoogwaardig parket gekocht voor een heel scherpe prijs. Alles werd netjes volgens afspraak geleverd. Topbedrijf!
Van het eerste bezoek aan de winkel tot het uiteindelijke resultaat: alles verliep soepel. Het laminaat ziet er super strak uit en was makkelijk zelf te leggen dankzij het goede kliksysteem.
Betrouwbare zaak met verstand van zaken. Groot aanbod in zowel parket, PVC als laminaat. Wij zijn uitstekend geslaagd voor onze nieuwe PVC vloer. Zeker een aanrader!
Mooie laminaatvloer uitgezocht voor de bovenverdieping. De prijs was erg netjes vergeleken met andere winkels en de kwaliteit voelt erg solide aan. Vriendelijk personeel ook
We twijfelden tussen laminaat en PVC, maar dankzij het deskundige advies uiteindelijk voor een klik-PVC vloer gekozen. Ideaal met de kinderen en de hond. Heel makkelijk schoon te houden en erg krasvast.
Superblij met ons nieuwe laminaat van Belat. Ruime keuze in de winkel, scherpe prijzen en de levering was keurig op tijd. Heel fijn dat er zo goed wordt meegedacht met de klant.
Onlangs ons eiken parket hier gekocht. Prachtige kwaliteit hout en heel goed geadviseerd in de showroom. De vloer ligt er nu een week in en het is echt de blikvanger van ons huis geworden. Aanrader!
Good quality flooring at a competitive price. Quick delivery. Looks gorgeous laid.
Uitstekende producten en klantenservice
The quality of the flooring is great…
Goed advies in de showroom Goede communicatie over de levering Vloeren van hoge kwaliteit
Zeer goede service
Het was geweldig. Ze begrepen precies wat we nodig hadden en leverden een resultaat dat onze verwachtingen overtrof. Bedankt!
De kwaliteit is uitstekend
Een zeer beleefde en behulpzame heer, hartelijk dank
Heel tevreden
excellent produit, excellent prix
Geweldige ervaring, zoals altijd met Belat.
excellent produit, excellent prix
De service was van begin tot eind 100% in orde.
De vloeren zijn prachtig
Industrieterrein Kanaal-Noord 1413
3960 Bree
Belat parket biedt parket en houten vloeren aan tegen de beste prijzen. De vloeren komen rechtstreeks uit de fabriek, zodat de prijs-kwaliteitsverhouding optimaal is. In het aanbod is er massief eiken parket, samengesteld eiken parket, lamelparket, visgraatparket, grenen vloer, Hongaarse punt parket, mozaïek parket, lamel op kant, massief essen parket, essen lamelparket. U kunt uw vloer zelf ophalen of laten bezorgen, zelf leggen of laten leggen door onze vakmensen, de parketvloer onbehandeld kopen en zelf oliën/ lakken of laten oliën/ lakken door Belat. Genoeg flexibiliteit om u te voorzien van uw droomvloer. Belat levert en plaatst parket en houten vloeren in heel België en Nederland. Mooie houten vloeren van hoge kwaliteit."