Laden reviews...
103 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen benadrukken herhaaldelijk de hoge kwaliteit van de vloeren en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Klanten prijzen vriendelijk en vakkundig personeel. Snelle en duidelijke communicatie en betrouwbare levering worden genoemd. Over het geheel genomen leidt de ervaring tot tevredenheid en aanbevelingen.
Bestellen was eenvoudig en het personeel was behulpzaam met suggesties, vooral bij het kiezen van de kleur.
Gil
Antwerpen
Echt mooie vloeren voor een geweldige prijs. Geen problemen met de levering en alle items kwamen veilig en onbeschadigd aan.
Ronny
Peer
Absoluut uitzonderlijke service in de winkel. Verkoopmedewerker was zeer behulpzaam. Hij controleerde de voorraad en hield me op de hoogte.
Sara
Lommel
Uitstekende producten en service. Ik had extra's nodig om de vloer af te maken, de manager in het filiaal in Bree was zeer behulpzaam en hielp me aan een goede deal. Goede kwaliteit massief eiken vloeren voor een goede prijs.
Paul
Genk
Personnel très poli, efficace et compétent. Bons prix et livraison rapide. Je recommanderais sans hésiter et ferais de nouveau appel à mes services.
Riu
Waterloo
De mensen in de winkel zijn echt behulpzaam. Ze zijn erg vriendelijk en hebben goede ideeën.
Saimek
Achel
Geweldig product voor een goede prijs. Efficiënt personeel in uw magazijn in Bree. Ik kom binnenkort terug voor meer vloeren.
Thomas
antwerpen
Topbedrijf. Geweldig serviceteam en zeer behulpzaam. 5 sterren van mij.
Karoline
Dilbeek
Website was makkelijk te gebruiken + de live chat was erg behulpzaam. De parketvloer die ik kocht is prachtig + van zeer goede kwaliteit.
Bart
Kinrooi
Zeer behulpzaam, niets was te veel moeite voor hen om me te helpen de juiste kleur te krijgen die bij het bestaande hout past.
Ferre
Turnhout
The staff were very professional and helpful.
Karen
Vilvoorde
Was erg gemakkelijk om onze vloeren te bestellen. Hielp ook met het regelen van een professionele plaatsing (die uitstekend was).
SP Construct
Vilvoorde
Behulpzaam en gaf goed advies
Sue
Antwerpen
De verkoopmedewerker was zeer behulpzaam bij het kiezen van de beste vloer voor onze behoeften.
Jeroen
Houthalen
Absoluut blij met ons pvc-vloer! Op tijd geleverd, fantastische kwaliteit en ziet er geweldig uit! Kan niet gelukkiger zijn
Kamil
Mechelen
Behulpzaam van begin tot eind, inclusief de beste ondersteuning toen zich een probleem voordeed. Filiaalmanager was altijd in communicatie en zorgde ervoor dat we tevreden waren.
Johan
Weert
Echt tevreden, alles verliep soepel van bestelling tot levering, niets negatiefs te melden, dus vanuit mijn ervaring ben ik blij om Belat parket aan te bevelen.
Amelia
Vilvoorde
Ik vind de vloer geweldig! Het kwam snel aan en was goed verpakt. De vloer is zoals beschreven. Ik zou het ten zeerste aanbevelen.
Libby
Oudsbergen
Vlotte levering, tracking info de hele dag beschikbaar en gaf ook een geschatte tijd. Ook tevreden met mijn bestelling.
David
Maaseik
La commande a été facile à passer depuis la salle d'exposition et est arrivée exactement à la date prévue. Entreprise de revêtement de sol de très haute qualité recommandée par notre poseur.
Radu
Uccle
Très satisfait du produit, de la livraison et de l'attention portée aux détails par le personnel qui m'a tenu informé tout au long du processus.
Hatus
Anderlecht
Uitstekende service in de winkel met veel redelijk geprijsde keuzes. De levering kwam snel en met zorg en aandacht. Geweldige service.
Kristel
Lier
Quick and good communicated delivery!
Megan
Eindhoven
De levering was goed en de vloer is nog mooier dan hij eruitziet op de website. Erg blij mee.
Thomas
Genk
Satisfait du service
18 October 2023
Paul
Vilvoorde
Belat parket biedt parket en houten vloeren aan tegen de beste prijzen. De vloeren komen rechtstreeks uit de fabriek, zodat de prijs-kwaliteitsverhouding optimaal is. In het aanbod is er massief eiken parket, samengesteld eiken parket, lamelparket, visgraatparket, grenen vloer, Hongaarse punt parket, mozaïek parket, lamel op kant, massief essen parket, essen lamelparket.
U kunt uw vloer zelf ophalen of laten bezorgen, zelf leggen of laten leggen door onze vakmensen, de parketvloer onbehandeld kopen en zelf oliën/ lakken of laten oliën/ lakken door Belat. Genoeg flexibiliteit om u te voorzien van uw droomvloer. Belat levert en plaatst parket en houten vloeren in heel België en Nederland. Mooie houten vloeren van hoge kwaliteit."
Industrieterrein Kanaal-Noord 1413
3960 Bree