Laden reviews...
22 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven een overwegend positief beeld met snelle levering en goede verpakking. Klanten prijzen de prijs-kwaliteitverhouding en het eenvoudige bestelproces. Enkele opmerkingen gaan over vriendelijk personeel en duidelijke informatie, maar de algemene indruk is positief met aandacht voor waarde.
top ervaring zeer vriendelijk en correct had een behang emmer die open was gegaan tijdens vervoer foto gestuurd en werd direct vervangen door een nieuwe.
30 June 2025
jos
nijlen
Super service. Niets op aan te merken.
19 June 2025
Herman
Bierbeek
geen
15 May 2025
Dirk
Dom
Prijs-Kwaliteitverhouding dik in orde en een prima klantenservice.
23 April 2025
Ghislain
Zottegem
Niet zomaar een webshop maar antwoordt ook snel op vragen met professioneel advies. Ook telefonisch bereikbaar als je niet door kunt. Zeer snelle levering van de producten. Een product was bij de post verloren gegaan en er werd direct een nieuwe verzonden i.p.v. af te wachten of het alsnog geleverd wordt. Al met al zeer tevreden met deze leverancier.
2 April 2025
amsterdam
Zeer goede service.
Jean-Marie
Vlissingen
Vlotte levering na gied advies.
Francis
Veurne
Onze 2 bestellingen zijn perfect gearriveerd.
Martine
Hallaar
Perfect resultaat
9 March 2025
Johan
Wallays
Gevonden wat ik zocht, besteld en probleemloos geleverd. Zeer tevreden
8 March 2025
M
Z
Product goed ingepakt en snel geleverd.
8 March 2025
Sam
Langdorp
Super content
31 January 2025
Goor N
Eupen
Zowel primer als kaleiverf waren top op mee aan de slag te gaan met heel mooi resultaat. Dit komt wel met een prijs maar aangezien het een heel goed product is neem je dit er bij.
8 November 2024
Kurt
Mortier
Vriendelijk en service gericht
8 November 2024
Truus
Wehl
Makkelijke webshop, snel en vlot in aanbevelingen wat het beste voor mij zou zijn. Kennis van zaken en zelfs zo vriendelijk om alles tot bij mij te brengen ondanks de grote hoeveelheid. Heel fijne ervaring!
26 October 2024
Ben Reynkens
BALEN
Heel tevreden van mijn aankoop
9 October 2024
Linda
Antwerpen
Na het bestellen, had ík alles binnen drie dagen in huis
5 September 2024
P.
Krommenie
Snel besteld en snel geleverd!
4 September 2024
Sander
Hoboken
Goede verf, prima service !
3 September 2024
Anja
Vresse-sur-Semois
Ik heb een elastisch prikbord gekocht. Ik heb me aan alle instructies gehouden en de juiste muur gebruikt, maar hij bleef direct niet goed plakken en vervolgens rolde hij er volledig af. Het kan hierbij mogelijk aan de ondergrond gelegen hebben. Via de mail in contact gekomen met het bedrijf en zij hebben aangeboden het product opnieuw te versturen. Toen ik vroeg om een volledige terugbetaling van het product, was dit geen probleem en stond het geld binnen enkele dagen op mijn rekening.
3 September 2024
Jara
Veghel
Beste,
Wij hebben net uw review binnengekregen en schrokken hier heel erg van.
Vreemd dat u ons heeft proberen te contacteren want we zijn gewoon geopend geweest tijdens onze openingsuren.
De reden dat het behang niet blijft plakken kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan het zijn dat de ondergrond niet helemaal vlak is. Bijvoorbeeld verf met structuur of behang.
Nog een mogelijkheid is dat de ondergrond eventueel niet helemaal zuiver was, stof of een poederige onderlaag (als de muur nog nooit geverfd is geweest) kan ervoor zorgen dat de lijm op de achterzijde “vol” komt te zitten met deze stofjes of poeder waardoor de lijm niet meer gaat kleven. Soms gebeurt het ook dat er bij het plaatsen de achterzijde te veel wordt vastgepakt waardoor de lijm niet meer goed kleeft.
Kan het zijn dat één van de bovenste voorbeelden het probleem zouden kunnen geweest zijn?
Kunnen we u misschien tegemoet komen door een nieuw stuk op te sturen zodat u het opnieuw kan proberen? Rekening houdend met de bovenstaande mogelijke problemen?
Graag willen wij een kans om het op te lossen want we vinden het jammer dat u ons voorheen niet heeft kunnen bereiken.
Ook begrijpen we niet goed hoe dit kan. Welk nummer heeft u geprobeerd te bellen?
Met vriendelijke groeten,
Elke van ModeVoorMuren.com
vlugge afhandeling
12 July 2024
johan
kasterlee
Zoals steeds was de dienstverlening weeral perfect. Waarvoor dank. Mvg, Paint-O-Vation
11 July 2024
Paint-O-Vation
2960 Sint-Job-in-'t-Goor
Mooie kwaliteit van het magneetbehang. Jammer dat het per strekkende meters moet. Maar zeer tevreden over service en het resultaat.
9 July 2024
Johan Hanko
Montfoort
Alles prima
8 July 2024
Yvonne
Maaseik
Wij zijn een speciaalzaak in verf en behang, toegewijd aan het leveren van de beste service, zowel online als in onze fysieke winkel. Onze klanten kunnen altijd bij ons terecht voor deskundig advies en technische ondersteuning. Met meer dan 60 jaar ervaring zijn wij ware experts in ons vakgebied.
Kloosterstraat 9
3960 Bree