Snelle en correcte service

Snelle levering en geleverd wat ik besteld had. Fijne webwinkel! Aan te raden!

Geweldige service en snelle levering.

Monster voor magneetbehang aangevraagd dat de volgende dag reeds bezorgd werd. Hetzelfde geldt voor de levering. Modevoormuren kan ik daarom van harte aanbevelen

Positieve ervaring

Ik heb modevoormuren.com verschillende keren per e-mail gecontacteerd met een vraag en kreeg steeds heel snel antwoord. Producten worden snel geleverd. Positieve ervaring!

Keurig

Mijn levering was heel netjes geleverd en de mensen waren ook zeer vriendelijk

Perfecte service

Alles verliep naar wens . Levering op tijd . Niets op aan te merken en super vriendelijk

perfect en correct.

Prijs-kwaliteit, tijd verzending perfect, ik heb geen minpunten te melden momenteel.

Leuke magnetische muur

Leuke magnetische muur! Plakt goed aan de muur, is makkelijk te overschilderen en is goed magnetisch zonder oneffenheden! Aan te raden! Zal dit ook bestellen om de toekomstige kinderkamers mee te pimpen!

Veel keuze, goede prijs, vlotte levering

Goed advies en grote keuze

Topzaak

Ja ze zijn er voor hun klanten.super geweldige service, en dat is zoveel waard snelle levering kwaliteit.een zaak waar mensen staan die werken met liefde

👍👍

Correcte, rappe levering

Goed Serice

Goed service ook via klantendienst email zeer tevreden.

Hele snelle service en goed product

Isolatiebehang gekocht, werkt fantastisch

snel geleverd

snelle en correcte levering

Super fast delivery

Didn't expect them to deliver that fast. Everything arrived in perfect condition. I'm very satisfied. Also great communication with the seller.

Fantastisch, correcte levering

Zeer goed, enkel stond dat je vanaf 50 euro geen verzendkosten diende te betalen, bij België stond zelf vanaf 25 euro en toch zijn die verzendkosten aangerekend, Een half uur na het verzenden van mijn mail kreeg ik al antwoord dat de aangepaste kosten in de bestelling op de site nog niet aangepast waren en ik daardoor wel recht had op terugbetaling van de verzendkosten wat ze dan ook gingen doen, dat noem ik nu nog is TOP SERVICE, BEDANKT 👍😄

Super tevreden, bestelling gedaan online en na twee dagen thuis gekregen. Ook leuk dat er een attentie bij stak. Een echte aanrader dus

Product geleverd volgens afspraak. Super dat aangeboden wordt om eerst een staaltje toegestuurd te krijgen om het product thuis te testen en te ervaren! Erg tevreden met product (magneetbehang).

Prima service, snelle levering. Top!

Werd goed geholpen. Snel teruggebeld en snelle levering. Ik ben zeer tevreden over de bestelprocedure.

Duidelijke site, snelle levering, beste prijs !

De site van modevoormuren qas via Google goed en snel te vinden. De bestelde olie voor m'n vloer is snel geleverd.

Perfect en hulpzaam

Bij levering niet thuis. Na mail direct antwoord en wist waar pak was.

Uiterst tevreden

Zo tevreden als je kunt zijn met de kalkverf van Stoopen en Meeus, en de gang van zaken. Beste prijs die ik kon vinden voor dit product, en dan kreeg ik er ook nog spatels erbij. Uiterst tevreden dus

geweldige webshop

ik raad deze webshop aan! snelle levering en meteen antwoord op alle vragen

Snelle levering!

Beste prijs die ik gevonden heb en de levering was ook heel snel.

Prima service en uitleg

Eerst proefmonster ontvangen. Prima uitleg over product. Was stevig verpakt en heel snel in huis afgegeleverd. En het bestelde isolatiebehang was goed zelf aan te brengen. Was prijzig dus ik verwachte ook wel kwaliteit en die kreeg ik.

Vlotte service aan scherpe prijs

Zeep gekocht voor onderhoud van parket behandeld met Rubio olie. De goederen werden zeer goed verpakt, de levering was zeer snel en de prijs was bij de laagste die we op internet vonden. De service en product kennis van de mensen die in de winkel staan is eveneens zeer goed. Winkel en online service is dus aan te bevelen!

Kloosterstraat 9

3960 Bree

Over Modevoormuren.com

Wij zijn een speciaalzaak in verf en behang, toegewijd aan het leveren van de beste service, zowel online als in onze fysieke winkel. Onze klanten kunnen altijd bij ons terecht voor deskundig advies en technische ondersteuning. Met meer dan 60 jaar ervaring zijn wij ware experts in ons vakgebied.