Heel prettig

Mijn ervaring is een prettig keurig geholpen en snelle reactie op vragen super.

Mijn bestelling werd super snel geleverd met een gratis borstel. Ik ben ook zeer tevreden over het vakkundig advies dat ik via mail heb ontvangen. Heb al meerdere keren besteld bij deze webshop en zal dit zeker blijven doen. Wij zijn zeer tevreden!

Super snelle levering, product good verpakt

Top service !

Onmiddellijk antwoord op vraag via mail, zelfs op zaterdag avond. Verzending snel en correct.

Zeer professioneel

Deze webshop is zeer professioneel en mijn bestelling werd snel verzonden.

Uitstekende service

heel vriendelijk verder geholpen geweest via telefoon

goede service

goede opvolging en snelle levering

Excellent service

My wallpaper was delivered in a couple of days. I am happy with the order.

In orde !!!!

Zeer snelle service

Binnen 24 uur bezorgd!

Fantastisch!

Ik kreeg een duidelijk en volledig antwoord op mijn gestelde vragen. De verzending verliep vlekkeloos en tot mijn grote verwondering zat er ingesloten nog een verfborstel bij. Een aangename verrassing! Ik maak reclame! Top!

Merci beaucoup pour le pinceau offert !

Le colis est arrivé très rapidement. Le produit parfaitement emballé. De plus un pinceau professionnel était dans le colis et ça m'as vraiment fait plaisir. Je compte bien repasser commande à nouveau Merci à toute l'équipe !

Hele goede ervaring met dit bedrijf en een super service.

super

kamer is sneller warm en blijft langer warm

Super.

Alles was zeer goed. En een presentje erbij maakt het voor de klant extra leuk. Hartelijke dank daarvoor.

Uitstekende service

Vlotte communicatie met Frans en Kurt! Levering was netjes op tijd!

Correct snel

Correct snel

Mooie en duidelijke website, makkelijl bestellingen te plaatsen, duidelijke informatie over de verwerking en komen afspraken na.

Topservice

Zeer goede prijs/kwaliteit en een enorm goede service! Top! Doe zo verder

Top, super service en uitstekende producten

Mooie winkel met groot aanbod van behang en verf. Zeer goede service vriendelijk en behulpzaam.

Levering en service geweldig

Helemaal tevreden met de service. Retourzending van het overschot was erg prijzig vanwege zwaar pakket wat vanuit NL verzonden moesten. Gevraagd om mee te denken met een oplossing. Hierbij kregen wij een retourlabel toegestuurd via de mail op hun account waardoor het pakket retour kon en deze kosten verrekend werden met het retour product. Dit leverde mij ruim €30 voordeel op. In een woord geweldig.

ENTREPRISE SERIEUSE

Entreprise professionnelle et à l'écoute

Excellent

Je suis très satisfait du service. Ma commande a été livrée rapidement

Wauw, snelle en goede service!!

Aanvraag voor stalen ingediend welke de volgende dag in huis zijn. Thuis gekeken of de kleuren matchen en vervolgens de juiste besteld welke wederom een dag later in huis waren. Top service!

Uitstekende service !

Kloosterstraat 9

3960 Bree

Over Modevoormuren.com

Wij zijn een speciaalzaak in verf en behang, toegewijd aan het leveren van de beste service, zowel online als in onze fysieke winkel. Onze klanten kunnen altijd bij ons terecht voor deskundig advies en technische ondersteuning. Met meer dan 60 jaar ervaring zijn wij ware experts in ons vakgebied.