Op 1 dagje had ik mijn trui al thuis gekregen! Zeer snelle service. De trui was behoorlijk goed van kwaliteit. Zeker niet te dun! Ik ben zeker tevreden! Voor iedereen die een leuke kersttrui wilt van goede kwaliteit, en super mooi, bestel hem dan hier!

Perfect!

Op tijd geleverd en past perfect! Aanrader!

Zeer slechte communicatie

Ontevreden over de dienstverlening en communicatie

Stipte levering, goede kwaliteit

correcte en snelle service

correcte service

Heel veel keuze. Snelle levering. Redelijke prijzen. Snelle levering = top!

Snelle levering goede kwaliteit

Alles in orde

Snelle en correcte service

Het assortiment kan misschien wat uitgebreider, maar voor de rest geen opmerkingen.

Zeer leuke trui

De levering verliep zeer vlot en ik ben blij met de trui. Hij zit heel goed en voelt lekker aan!

Alles is zeer goed verlopen

Ik heb normaal geen opmerking alles is prima en vlot verlopen .

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Ik heb het artikel besteld iets na 23u, en de dag daarna werd het geleverd, correct zoals omschreven op hun website. Verder is de trui van uitstekende kwaliteit, dus mooie prijs/kwaliteit verhouding! Zeer aanbevolen.

Zeer vlotte bestelling en afhandeling!

Zeer vlotte bestelling en afhandeling!

Echt mooie truien.

Snelle levering, kwaliteit naar prijs

Kerstpak Snel geleverd(oktober). Goede kwaliteit vergeleken met andere aanbiedingen voor zelfde prijs

Goede kwaliteit en snelle levering

Bestelling gekregen binnen de 2 dagen. Goed aangekomen en trui voelt zeer kwalitatief en warm aan. Maten vallen wel groot uit. Zeer tevreden.

Superleuke trui

Goede dikke kwaliteit

Ruime keuze, kwaliteit was goed

Goede service, snelle levering

Eindelijk een site waar ze grote maten hebben (tot maat XXXXL), prachtige truien. Goed verpakt de werkdag nadien geleverd.

Dit is nu mijn 3de kersttrui op 3 jaar, ze zijn allemaal van uitstekende kwaliteit en een mooie print, ook na meermaals te wassen blijven ze mooi, zeer tevreden over deze aankopen en op naar de 4de 🌲

snelle levering !!!!

!!!

Supersnel en goeie kwaliteit

Op maandagavond besteld en dinsdagmiddag was mijn bestelling al geleverd! Goeie kwaliteit van truien ook!

Binnen 1 dag geleverd

Goede trui, leuke e-mails

Moest hard lachen om de bevestigingsmail

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

duidelijke site

ONDERMAATS, er wordt beloofd voor 16 uur bestellen is geleverd de volgende dag. Niets van aan!!!!! Zes dagen geleden besteld en nog steeds niets ontvangen.

Pluspunten

geen perfect in orde