Ursprüngliche Bewertung
Beste klant, Bedankt voor uw mooie review en er was helaas wel enige vertraging met de levering. Vanwege de grote drukte bij PostNL kan het gebeuren dat bestellingen later worden uitgeleverd en hier kunnen wij helaas niks aan doen. Maar mooi om te horen dat alles goed is aangekomen en dat de lampen naar wens zijn. Met vriendelijke groet, Marco - Manves Trading
Beste klant, Bedankt voor de positieve feedback en veel plezier van de aangekochte armaturen. Met vriendelijke groet, Marco - Manves Trading
Beste klant, Fijn dat u uw review heeft herzien met betrekking tot de levertijd van de wandlamp. Zodra PostNL het pakket bij ons heeft opgehaald hebben wij geen invloed op de bezorgtermijn van deze transporteur. Maar fijn om te horen dat uw bestelling goed is aangekomen. Met vriendelijke groet, Marco - Manves
Ursprüngliche Bewertung
Beste klant, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Manves Trading
Beste klant, Bedankt voor de feedback en wij zullen bij dit model deurklopper de messing moerdoppen vervangen voor rvs moerdoppen. Met vriendelijke groet, Manves Trading
Beste klant, Wij vinden het vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over ons product en service. Wel hadden wij aangegeven op de productpagina dat er 14 dagen levertijd was op deze wandlamp. Daarnaast leveren wij bij dit model lamp altijd de fitting apart omdat deze nog moet worden bekabelt. Wij hebben naar aanleiding van het mailcontact u diverse malen geprobeerd te bellen en gemaild om uit te leggen hoe u deze lamp het beste kan aansluiten. Mocht u alsnog uitleg willen betreft het aansluiten van deze lampen dat kunt u contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Manves Trading
Beste klant, Excuses voor het uitlopen van de levertijd. Omdat wij tussen kerst en oud en nieuw waren gesloten liep de levertijd iets uit. Met Vriendelijke Groet, Manves
Beste klant, Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat uw bestelling goed is aangekomen. Met Vriendelijke Groet, Manves Trading
Beste klant, Het vogelhuis wat u had besteld in de kleur groen stond beschreven met 7 werkdagen levertijd. Inmiddels is deze ook bezorgd en u gaf ook aan in uw mail dat u tevreden was. Jammer dat u hierop uw review niet heeft aangepast. Met Vriendelijke groet, Manves
Manves buitenverlichting is een online bedrijf dat staat voor kwaliteit op het gebied van klassieke gevelverlichting, tuinverlichting en tuindecoratie. Zo is onze webshop ingericht voor het online verkopen van buitenlampen, deurbeslag en toebehorende tuinaccessoires. In samenwerking met transportbedrijven DHL en PostNL kunnen wij uw bestelling door heel europa op gewenste locatie bezorgen. Bij Manves geniet u van een uitstekende service en kunt u veilig shoppen met 30 dagen bedenktijd.
• Wir führen automatisierte und manuelle Überprüfungen durch, um Falsche Bewertungen so weit wie möglich zu vermeiden
• Bewertungen mit einer Punktzahl unter 6 werden 7 Tage nach der Platzierung veröffentlicht