Goede kwaliteit

De lamp die ik besteld heb is van goede kwaliteit

Prima in orde.

Langer dan de beloofde 8 dagen maar geen probleem. De PostNL heeft de bestelling net op tijd aan het eind van de leveringsperiode bij mij afgeleverd.

Zeer mooie en goede producten

Terriblement déçu

Bonjour, J'ai patienté une semaine pour être livré. A réception le carton était endommagé, je l'ai ouvert, l'emballage était éventré, la lanterne était en morceaux, la douille électrique cassée, bref un désastre ! Vous pourrez le constater car je n'ai pas accepté le colis qui vous a été aussitot retourné. Je pense que l'emballage n'était pas suffisant ou que les transporteurs ont sérieusement maltraité le colis. Dans l'attente de vous lire en retour, Cordialement, Henry Ibanez

• Nous recommanderiez-vous? Non

Volgens specificaties gelever

Goed en snel en de juiste bel

precies zoals beschreven

heel blij mee, mooi en goede kwaliteit

Goede en snelle levering

Goede en snelle afwikkeling van het product. Ook de voorraad accuraat weer gegeven.

snel geholpen

Goede voorlichting Persoonlijk lantaarn bezorgd

Super netjes geleverd.

Goede leverancier, levers snel en alles is netjes en goed ingepakt. Top

Goede ervaring

Netjes geleverd.

Solide deurbeslag

Prachtig deurbeslag van zwaar materiaal. Komen zeker nog een keer terug om ons interieur af te maken.

Vlot besteld en bezorgd

Makkelijke webshop om te bestellen en ook snel geleverd in Spanje voor ons vakantiehuis.

Nette levering

Snel geleverd , zorgvuldig verpakt. Niets op aan te merken.

Prettige online aankoop

Mooie website met mooie en kwaliteits verlichting!

Excellent service

Placed an order twice and both orders delivered quickly. Customer service also responded quickly.

Hoogwaardig deurbeslag !

Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop bij dit bedrijf. Deurkruk en toiletsloten zijn van solide en dik materiaal en is precies zoals beschreven. Chapeau Manves en ga zo door met jullie webshop.

Correct afhandeling en goed product

Aantallen wandlampen besteld en snel geleverd. Ook de kwaliteit is zeer hoed.

Snel verzonden en netjes verpakt

Bestellen was snel binnen en alle lampen waren netjes ingepakt

Very fast international delivery

Thank you very much for the very fast international delivery!

Geweldig hele mooie vogeldrinkbakken. Zijn er heel blij mee.

Fijn bedrijf werken heel correct.

Goed product

Voor de tweede keer een wandlamp gekocht en hoge kwaliteit en snel geleverd. Top

Prachtige producten!!

Het is een flinke uitgave om nieuw deurbeslag aan te schaffen, maar het maakt het wel echt af!! Echt heel blij met onze aankopen.

TOP

Ik bestel op zondag een tuinlantaarn. Op maandag staat een busje van het bedrijf op de oprit om hem af te leveren. En wij wonen op meer dan een uur rijden afstand. Men ging onderweg dus meegenomen. Overigens een prachtig produkt met een fraaie gedetailleerde afwerking.

uistekend

vlotte levering van een goed product

Über Manves Trading

Manves is een online bedrijf dat staat voor A-kwaliteit op het gebied van klassieke buitenverlichting, moderne binnenverlichting en landelijke tuinverlichting. Ook voor brievenbussen, sfeervolle tuindecoratie en jaren 30 deurbeslag voor binnen en buiten kunt u bij ons terecht. In samenwerking met transportbedrijven PostNL en DHL kunnen wij uw bestelling door heel Europa op gewenste locatie bezorgen. Bij Manves geniet u van een uitstekende service en kunt u veilig shoppen met 30 dagen bedenktijd.

Kiyoh Bewertungen