Beste klant, Wij leveren aan aantal armaturen uit onze collectie niet volledig opgebouwd omdat wij in het verleden meerdere transportschades hebben gehad. Vandaar dat wij bij uw bestelde lamp een aantal onderdelen los bijgeleverd hebben. Met vriendelijke groet, Manves
Wij hebben uw review gelezen en wij hebben u meerdere e-mails gestuurd om het probleem op te lossen betreft het glas van de lampenkap. Daarnaast zijn wij na 18.00 uur gesloten en vandaar dat wij niet direct hebben gereageerd op uw e-mail. Tevens hebben wij u een andere lampenkap met glas nagestuurd maar wij hebben de eerste bestelling nog niet retour ontvangen. Zou u deze nog wel aan ons retour kunnen sturen met het label wat wij gestuurd hebben? M.V.G Manves
Original review
Original review
Manves buitenverlichting is een online bedrijf dat staat voor kwaliteit op het gebied van klassieke gevelverlichting, tuinverlichting en tuindecoratie. Zo is onze webshop ingericht voor het online verkopen van buitenlampen, deurbeslag en toebehorende tuinaccessoires. In samenwerking met transportbedrijven DHL en PostNL kunnen wij uw bestelling door heel europa op gewenste locatie bezorgen. Bij Manves geniet u van een uitstekende service en kunt u veilig shoppen met 30 dagen bedenktijd.