Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Heel snelle levering en ik werd perfect geupdate over elke stap van mijn levering. Spijtig genoeg waren de spiegels die ik besteld had van mindere kwaliteit. Na 1 rit viel het glas uit 1 spiegel en de andere bleef nooit op 1 plaats. Tevreden van het bedrijf, minder over het artikel maar het was ook heel goedkoop.
28 October 2024
sander
Leuven
Thank you for your review. It's great to hear you were satisfied with the delivery and communication. We appreciate your feedback about the mirror quality and will take it into account to improve our product selection.
Mooie kenteken led verlichting m6 En heel snel geleverd binnen 24 uur
29 May 2024
Tj
Hallum
Veel dingen niet op voorraad of totaal niet meer leverbaar. Maar dit staat wel nog te koop in de shop. Als je dan je levering hierdoor niet krijgt moet je er zelf achter horen waarom je levering niet onderweg is.
15 February 2024
Tanguy
Ekeren
Thank you for your feedback. We understand how frustrating it is when products appear available but are actually out of stock. We are working on improving stock accuracy and communication to avoid these situations.
De broek was niet leverbaar
28 November 2023
Jordy
Schijndel
One mirror broken out of six in despite of a packaging allowing shocks.
15 September 2023
ETIENNE
SILLY LA POTERIE
Die Ware ist ok., die Lieferung war schnell, also alles i.O.
13 September 2023
Lothar
Werra Suhl-Tal
good
13 June 2023
kim
gent
Super handig om te bestellen en snelle levering
2 June 2023
Roel
Lommel (België )
Voordelig, snelle levering en vriendelijk.
17 February 2023
Henry
Breda
Er was iets misgegaan met het geleverde product, maar ik kreeg gelijk de juiste maat toegestuurd. Top geregeld!
23 October 2022
Emiel
Woudenberg
Very fast to deal with what matters
25 June 2022
Luis Miguel
Vila Real
Goede prijs en zeer snel geleverd en dat in de huidige tijd!
16 January 2022
Chico
Somere
Mooi spatbord en te installeren zonder te hoeven boren of aftekenen.
5 January 2022
Snel en goeie levering
25 September 2021
Gerard
Callantsoog
na dat ik mijn bestelling binnen gekregen had miste ik een artikel. na contact gehad te hebben met de klanten service had ik het missende artikel binnen 24 uur thuis. daar naast is de service gewoon top geen gezeur of raar formulieren invullen nee gewoon meteen geholpen lekker bezig hoor hier zoude andere bedrijven nog iets van kunnen leren.
7 September 2021
alex
Wervershoof
Top service!
27 August 2021
Don
Hoorn
I like it a lot! Every think is so easy and fast too. Good luck and see you soon! :D
11 June 2021
Nikolai Bazinski
Sofia
Wie in allem Online Handel wünscht man sich auch hier eine bessere Beschreibung der Technischen Daten und Abmessungen und der Verwendbarkeit des jeweiligen Motorrad Modells. Wenn auch in meinem Fall vieles klar war, hier ist - nicht nur bei Onlymx - Verbesserungsbedarf. Verkäufer oder besser Online Händler sind eben keine Produktmanager. Insgesamt war die Bestellung und Bezahlung aber unproblematisch und die Lieferung recht fix. Danke
23 May 2021
Peter
Willich, Germany
Bestelling begin vd avond besteld, en de volgende dag al in huis!! Dik tevreden
28 April 2021
Reinoud
Duiven
Top service , goed overzichtelijke webshop met een groot assortiment.
17 April 2021
Henk
Leeuwarden
Xx
8 April 2021
Paul
Limerick
1 product was niet op voorraad, snel in overleg wat vergelijkbaars gevonden.
2 April 2021
Danny