product is zeker ok maar duur voor 1 stuk

ok

Snel - correct -goed

Veel zorg door transporteur om me op voorhand te melden wanneer hij kwam, dan nog eens een kwartiertje op voorhand op gebeld - zo mag het altijd!

Zoals altijd goede service

Heel gemakkelijke website, snel besteld, en snelle levering. Oook in België!!! top 10/10

Overzichtelijke website en correcte prijs/kwaliteit met stipte levering

Bij een volgende aankoop zal ik zeker op dezelfde manier te werk gaan. Ik ben fan

prima service

vlotte en correcte levering

SUPER

Gewoon alles was perfect ! Staaltje verkregen Bestelling juist Chauffeur belt op voor aankomst. Niets verbeterbaar !

Heel correct

Heel correct en tijd om te controleren of alles in goede staat is. En ook heel vriendelijk en behulpzaam gr. Nevejans Eddy

goede service

Correcte levering binnen een korte periode.

Alles prima

Prima service en snelle levering

zeer goed

goede kwaliteit en servive

Duidelijk, gemakkelijk om te bestellen en uiterst vriendelijke en correcte levering.

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring. Levering op aangekondigd uur

snel en betrouwbaar

bestelling werd zoals in mails en op website aangegeven geleverd . snel en binnen de weergegeven tijd.

top

top

Positief.

Duidelijke website. Snel antwoord bij een vraag. Stipte levering.

Veel keuze en gemakkelijk te bestellen

Enorm veel keuze, gemakkelijk te bestellen en snelle levering

Alles prima

3 werkdagen na bestelling geleverd (plinten voorgelakt op voorraaad) Uurtje later geleverd dan voorgesteld tijdslot, 20 minuten op voorhand gecontacteerd. Plinten keurig verpakt bij levering, prima kwaliteit. Zeer tevreden.

Eindproduct is oké maar de levering duurdelang

18 augustus betaald en pas op 24 september geleverd.

perfect!

super service

perfect

snel geleverd, plinten perfect !

Super snelle en correcte afhandeling.

Mooie aluminium witte plinten, net wat wij zochten. Levering is perfect gelopen, zelf meer dan een week eerder dan vermeld. Bedankt.

3 u lang zitten wachten

Chauffeur kwam niet opdagen op het afgesproken uur. Gaf ook geen seintje om te verwittigen dat hij later kwam. Mijn hele zaterdag was om zeep.

Super plinten maar wel even moeten wachten

Ik heb een paar dagen geleden mijn plinten gekregen. Ze zijn echt van super kwaliteit en gaan mijn slaapkamer een echte luxeafwerking geven. Door de vakantieperiode heb ik wel langer moeten wachten maar dat was het waard. Mvg. Marleen

Verpakking kan beter, toch wel aardig wat lambrisering beschadigd aan tanden en groeven. Werd snel en vriendelijke geleverd.

Strikte correcte levering

ik ben zeer tevreden. Levering is echt correct verlopen en zeer tevreden van de bestelde producten.

De Hammen 8 a

5371MK Ravenstein