mooi, snel, correct

heb de labels nodig voor een leuke attentie op het werk, en ik zie nu al dat dit een geslaagd kadootje wordt.

Un grand classique !

Simple et efficace, costaud et lisible. Parfait. Envoi rapide.

Teleurstellend

De labels zijn helaas nooit aangekomen, dus niet tevreden 15 januari besteld

Duidelijk

het is nu beter te lezen voor de verzorging als de oude naamlabels die ik nog had. Dus tevreden. En genoeg keuze qua lettertype en dikte.

S U P E R !

Zeer goede kwaliteit labels! Super snelle levering volgens afspraak!!

Correct geleverd on Time

zoals de titel.

MIjn labels precies zo gemaakt als gevraagd netjes geleverd tevreden klant

ENTREPRISE SERIEUSE MAIS PEUT MIEUX FAIRE

Bonjour, Le service est parfait mais dommage que nous n'avons pas le choix entre différentes qualités même si le service serait plus onéreux. Ce serait bien aussi qu'il y ait le choix avec plus de couleurs (notamment du marine). Je recommande donc ces étiquettes pour des entreprises en attendant de trouver un fournisseur avec des étiquettes de meilleures qualités. Par contre, pour des particuliers ou auto-entrepreneurs, nominette est parfaite car ils sont très sérieux dans les délais. J'espère que cet avis sera lu par les propriétaires de nominette. Bien cordialement,

na al die jaren nog even goed

Ik ken het al jaren.....elk kleinkind heeft de lintjes wel ergens in een muts of handschoenen gehad. Nu is het voor de ouders in het rusthuis en ze zijn nog altijd geweldig

Très bien

Très bons produits et grand choix

snel geleverd en goed afgewerkt

Voldoende keus uit tekst en lettertype en netjes afgewerkt innaaiend

Es war wie immer alles perfekt!

Es war wie immer alles super!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Satisfaite

Bonne taille Bonne écriture Qualité correcte pour le prix

moeilijk van elkaar te knippen

Je hebt echt een heel warm strijkijzer nodig en het/ze plakken neit makkelijk in de kleding, handdoeken etc.

Zeer tevreden.

Het resultaat is zéér mooi. Precies zoals op de preview getoond werd. Ik koos voor het grootste lettertype op de 1cm. breedte. Alleen de voornaam vond ik krachtiger. Absoluut tevreden over deze nominettes.

Super kraamcadeautje!

Iemand heel blij gemaakt met labeltjes en stickertjes voor haar eerste kindje.

Duidelijke,snelle en correcte afhandeling van het bestelde product.

Het zijn mooie en goede kwaliteitsetiketten,niets op aan te merken.maar de klevers voor op drinkbusjes,brooddozen zijn niet echt vaatwasbestendig.dus toch met opletten dat je ze niet te warm of lang in water laat,want anders vervagen ze of kleeft de selicone er alleen nog aan.voor de rest een topproduct.

Heel vriendelijke mensen, snel geholpen, snel verstuurd!

T O P, uiterst goede service en kwaliteit!

Parfait

Jolie présentation, utilisation très facile,envoi rapide

Je commande régulièrement

Ras

Mooie naamlintjes.

Ben heel tevreden ook een vlugge levering.

prima verzorgd

Het voordeel is dat het een brievenbus pakketje is.

ze kleven niet!

Alles gedaan zoals de beschrijving, maar ze komen los. Moeten dus genaaid worden wat niet de bedoeling was!

vlotte bestelling, snelle levering, mooie kwaliteit

vlotte bestelling via de website, snelle levering, mooie kwaliteit

prachtig

zeer mooie afwerking van de labels

Evenbroekveld 16 B

9420 Erpe-mere