Bonjour Mélanie, Nous regrettons que vous ne soyez pas satisfaite des étiquettes avec logo. Pourtant, vous avez pu voir à l'avance comment elles allaient être tissées, une fois lors de la création de votre étiquette et une autre fois dans l'e-mail de confirmation de la commande. Nous indiquons également sur le site web que l'étiquette sera tissée selon l'exemple. Dans la confirmation de la commande, nous vous demandons également de vérifier l'exemple. Nous n'avons pas été informés que vous n'étiez pas d'accord avec le design. Par conséquent, nous tissons l'étiquette avec le fichier du logo que vous avez vous-même téléchargé et selon l'exemple présenté. Dommage que vous ne nous ayez pas contactés, nous aurions aimé vous aider avant que vous ne passiez la commande. Sincères salutations, TEAM Nominette
Hallo Veronique, Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met uw strijklabels. Als u de instructies goed opvolgt horen de labels goed te blijven zitten. We gaan via een persoonlijke mail contacteren waarom ze bij u niet blijven kleven en om te kijken naar een oplossing. Met vriendelijke groet, TEAM Nominette
Beste Kees, Bedankt voor uw mooie beoordeling. U heeft de 2 kleurcombinaties in 2 zendingen ontvangen omdat we niet alle kleurcombinaties ieder dag weven. We versturen wel iedere dag wat klaar is. Om de klant te informeren, vermelden we op de verzendbevestiging dat het mogelijk om een gedeelte van de bestelling gaat en dat het andere gedeelte zsm wordt verzonden als het klaar is. Met vriendelijke groet, TEAM Nominette
Hallo Kim, Bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat u een teleurgesteld bent in de leesbaarheid van de tekst en het kleuraanbod. Nochtans hebben we 255 verschillende kleurcombinaties waaruit gekozen kan worden waarvan meer dan 100 combinaties met een pastelondergrond. U vindt dit kleuroverzicht, onder de button “meer informatie” bij de kleuren. Betreffende de leesbaarheid van de tekst; deze is sterk afhankelijk van de kleurcombi die gekozen wordt. Bij de keuze van de kleuren geven extra aan dat weinig contrasterende kleuren de leesbaarheid vermindert. Dat is ook 1 van de redenen waarom we de simulatie in de door de klant gekozen kleuren meteen tonen, voordat de klant verder gaat met de bestelling. Deze simulatie is een vrij realistische weergave. Echter zoals we aangeven kan de werkelijk geweven kleur afwijken van de kleuren op uw beeldscherm. Bij twijfel hadden we u graag een willekeurig kleurstaal van de gewenste kleur toegestuurd. Met vriendelijke groet, TEAM Nominette