Mooie naamlint

Duurt wat langer, maar dat is logisch bij gepersonaliseerde items. In een weekje mooie nette nieuwe naamlinten. Blij mee.

Alles in orde

Muy buena

Son muy bonitos y duraderos. Excelente gracias

Parfait !

10 ans que je commande mes étiquettes chez vous, je suis toujours autant satisfaite. Merci

Zeer goede service!

De klantendienst is heel benaderbaar en heeft ontzettend goed geholpen toen bleek dat ik een verkeerde zending ontvangen had. Onmiddellijk gebeld, 's anderdaags bericht dat een nieuwe zending vertrokken was. Kleinzoon is heel blij met zijn naamlintjes met een dino er op. En deze oma zal zeker nog naamlintjes bij Nominette bestellen.

Niet geleverd

Heb niks gehad.

Betrouwbaar, vlot en kwalitatief.

Het designen op de website was zeer duidelijk, de bandjes kwamen heel snel aan en de kwaliteit was beter dan we konden verwachten. Geen seconde twijfelen en bij Nominette bestellen dus!

Muy buena

La etiquetas son las de siempre q me gustan mucho y dirán mucho. Gracias I antes se rompe la prenda q la etiqueta. Gracias

Mooie geweven instrijk labels

Mooi gemaaktven snel geleverd. Alle soorten zelf te kiezen. Snel geleverd en betjes verpakt. Top.

Weer super snel en precies zoals verwacht!

Bedankt

Qualité, rapidité

Qualité et rapidité de la commande. A recommander.

Helemaal wat ik hoop en perfecte kwaliteit!

Al jaren!

echt top

zag er mooi uit en de prijs was ook goed erg blij mee

Makkelijk

Gemaks vriendelijk

Bestel altijd bij jullie , prijs kwaliteit prima

prima, snelle levering

ziet er goed uit en lekker snel

Supermooi en snel!

Voor onze zaak gebruiken we labeltjes! Hiervoor kozen we Nominette! Onze producten zien er veel mooier uit!

Sieht einfach toll aus!

Schnelle und einfache Bestellung, sehr gute Auswahl und Preis-Leistungsberhältnis.

Une confection sur mesure

Nous avons apprécié le message du designer nous alertant sur une photo d'orthographe de l'étiquette préparée.

doet wat moet

veel keuze, in het echt even mooi, gemakkelijk aan te brengen

precies wat ik zocht

De was van mijn moeder in het verzorgings tehuis was door ons niet allemaal gelabeld. De niet gelabelde was zou door onszelf gewassen worden en werd daarom in een aparte wasmand gedaan. Toch werd die leeggehaald en met de overige was mee gewassen. Het effect was desastreus. Wollen truitjes die nu geschikt waren voor en babypop enz. We hebben toen nieuwe labels besteld met als extra text niet wassen. De nieuwe labels waren enorm snel binnen en wij wilden ze gaan gebruiken voor de ehte handwas. De volgende dag is mijn moeder overleden, geheel onverwacht. Hoe mooi en handig de labels ook zijn, helaas niet gebruikt.

Article de qualité

J'apprécie particulièrement la qualité de l'article que j'ai commandé, le choix aussi, les dessins que l'on peut ajouter, les différentes couleurs et aussi la largeur. De plus, j'ai déjà commandé d'autres articles et j'aime beaucoup ce site. Livraison rapide aussi. Je recommande vraiment.

Bestelling labels!

Zeer tevreden over de labels. Kwaliteit is top. Dank voor de snelle verzending. Ga hier zeker weer bestellen.

correct

correcte levering,mooi produkt

Produit de qualité, livraison rapide

Satisfaite de Nominette depuis un grand nombre d’années

Evenbroekveld 16 B

9420 Erpe-mere