Très belles étiquettes brodées.

J’ai acheté des étiquettes à coudre brodées chez Nominette. Je les trouve super, le ruban est fin et souple (ne va pas gratter la peau de mon bébé). La broderie est très bien réalisée. Les marges sont suffisamment large pour réaliser le plis et la couture. J’ai décidé donc d’en commander d’avantage. Ce qui me plait surtout, c’est qu’elles soient brodées et pas imprimées.

je suis satisfaite

Très bien à chaque fois

Bonne qualité

Bon suivi. Délai très correct

Vlotte en keurige levering.

Zie bijlage boven

Keurig afgewerkt product en vlot ontvangen

Al jaren regelmatig klant

Zeer vlot , perfect gemaakt , zeer tevreden

Mooie Labels

Heel blij met de mooie labels! de 1e zending is zoekgeraakt en na bijbetaling voor track en trace nogmaals verzonden en ontvangen! Super service!

Ik zou willen zeer goed geven, maar ik gebruik nu al een tijdje de etiketten om op te strijken. Kleding ouders rusthuis, en vindt het jammer hoe goed je het doet telkens weer dat het toch nog beter zou moeten hechten. In de Colruyt winkels hebben ze etiketen met hun naam erop na jaren veelvuldig wassen blijft het er zeer goed op. En ze zijn er ook niet op genaaid ook gestreken of gekleefd. Deze zouden ideaal zijn. Anders prima en mooi gedaan. Dit is het enige minpunt die toch van heel groot belang is. Groetjes Els

snelle service en goede kwaliteit

goed en snel.

Heel tevreden

Ik bestel al jaren mijn labels (waslabels, maat labels en logo labels) bij Nominette voor mijn kledinglabel. Sinds vorig jaar ook de stickers. Altijd heel blij met de kwaliteit en de snelle verzending. Trouwe klant bij Nominette! Wil nooit meer iets anders.

Bon service client

Bon service client, réactivité et qualité des produits

Goede labels en kwaliteit

Labels werken makkelijk en zijn goede strijkbaar met goede hechting. Nog geen ervaring met langdurig wassen.

compliment van mijn chef

duidelijk, makkelijk,

Die Armbänder sind super

Die Armbänder haben eine gute Qualität und die Lieferung erfolgte schnell und zügig - gerne wieder!

Ok

J'ai payé pour finition avec pli final (+15euros/100 étiquettes) et j'ai reçu des étiquettes en rouleau à découper soit même c'est inadmissible. De plus le service de livraison utilisé par Nominette est DPD, qui ne livre pas les colis à domicile. Je ne recommanderais pas chez vous.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Très satisfaite

Parfaitement conforme à mes attentes et reçu rapidement.

Commande effectuee

Commande livrée avec un peu de retard. Malgré le délai un peu long en cette période estivale, je suis ravie du produit commandé. J'ai apprécié la réactivité et le suivi du personnel de "Nominette". Un bon site pour moi Cordialement Corinne

Qualité, facilité, rapidité

Qualité, facilité, rapidité

snelle en correcte levering

instrijklabels besteld, snel en goed geleverd, alleen het instrijken in sommige stoffen is niet altijd perfect.

leuke extra voor mijn zelfgemaakte kleren, voor een klein prijsje

Ik koop labeltjes met mijn initialen en een hartje om mijn zelfgemaakte kleding en andere projecten te "tekenen".

Weer top!

Iemand blij gemaakt met een leuk kraamcadeautje

altijd correct, altijd snel geleverd, mooi etiketten.

Heel veel keuze.

Snelle levering,goed materiaal

Snelle levering,goed materiaal,een aanrader

snelle correcte levering

materiaal is makkelijk te gebruiken en een groe hulp voor behoud van eigen kledij

Parfaite

Je mets en route une nouvelle activité artistique qui nécessitera votre collaboration. Ce premier essai est excellent... mais très classique Je voudrais envisager avec vous des changements de taille, de couleurs, voire de police. Serait-il possible de vous rencontrer en septembre? Bien cordialement

Evenbroekveld 16 B

9420 Erpe-mere