Hallo Joey, Bedankt voor uw bestelling en uw beoordeling. Jammer dat u teleurgesteld bent. Als de labels loslaten na het wassen, betekent dit meestal dat de temperatuur van het strijkijzer niet heet genoeg was. De hitte van het strijkijzer zorgt ervoor dat de lijmlaag versmelt met de ondergrond. Als het strijkijzer onvoldoende heet is, kan de lijmlaag niet versmelten en kunnen de labels loslaten. We sturen je meer informatie in een persoonlijke e-mail. Met vriendelijke groet, TEAM Nominette
Bonjour Olivier, Merci pour votre avis. Nous sommes désolés que vous ayez été déçus. Les fermetures en plastique sont destinées à un usage unique, le ruban doit être placé à plat dans la fermeture, puis la fermeture doit être enclenchée fermement. De plus, pour la sécurité de l'enfant, il est nécessaire que la fermeture s'ouvre s'il se coince derrière quelque chose. En ce qui concerne les fils qui se détachent, nous ne savons pas exactement ce que vous voulez dire. Nous allons vous envoyer un courriel personnel à ce sujet pour vous demander plus d'explications. Cordialement, TEAM Nominette Traduit avec DeepL.com (version gratuite)
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Spijtig te horen dat u teleurgesteld bent. Als de labels loslaten na het wassen, betekent dit meestal dat de temperatuur van het strijkijzer niet heet genoeg was. De hitte van het strijkijzer zorgt ervoor dat de lijmlaag versmelt met de ondergrond. Als het strijkijzer onvoldoende heet is, kan de lijmlaag niet versmelten en kunnen de labels loslaten. We sturen je meer informatie in een persoonlijke e-mail. Met vriendelijke groet, TEAM Nominette