snelle levering , zelfs nu tijdens corona periode . Perfecte en super handige mondmaskers !
Kreeg alleen geen bestelbevestiging maar dat na een vraag van mijn kant snel rechtgezet
depuis le début Nominette fabrique les étiquettes pour mon entreprise de produits pour enfants! Il ne manque plus que vous fassiez des étiquettes avec le logos CE et je les prendrais toutes chez vous! Merci pour ce super travail!
| Nom de l'entreprise | Une Touche de Magie |
Le produit reçu correspond à la commande et la qualité de ce dernier est bonne.
Goede service en artikelen komen overeen zoals ze op de site staan.
Ras
| Nom de l'entreprise | Couleurs d ete |
Revue originale
Pour avoir contacter cette compagnie pour une erreur réalisée dans leur atelier de confection, je me suis sentie literalement agressée et la personne n a manifesté aucunes excuses à mon égard . Je les ai appelé pour les avertir de la presence d une erreur orthographique en leur envoyant , au préalable un mail avec photo à l appui , et elle m a presque engueulé en me disant qu ils avaient beaucoup de travail en ce moment ...( je venais juste appuyer avec plus de précisions mon problème en les contactant gentiment pour ma part) . J ajoute que (La dernière fois que j avais reçu des étiquettes , il manquait une lettre car au moment de la saisie du texte, les lettres s effacent ou se rajoutent systématiquement et un contrôle draconien est nécessaire car la saisie du texte est très aléatoire sur leur site .. donc attention. .je ne recommande pas cette compagnie peu fiable, pas sympa du tout, et pas vigilent pour un sou . .terminé.
| Nom de l'entreprise | Couleurs d ete |
Nog niet gedragen, alleen gepast. Ben benieuwd hoe binnenkant de was overleeft. Print erg leuk.
Staat er al
Wij zijn zeer blij met het rolgordijn met tropisch balderen print. Mooi en goed. Verder goede communicatie en snelle levering, zelfs in deze Corona tijden.
Voor mij ook een nostalgisch gebeuren aangezien ik nog “etiketten” heb uit de tijd van het innaaien van je naam in kleding !,! Van Engelen dus uit Heeze. Vandaar ben ik gaan zoeken en bij Nominette uitgekomen!
J'ai été très satisfait de ma commande d'étiquettes chez Nominette. Le processus en ligne est très simple d'utilisation. Le personnel est très aimable et professionnel. En cette période de crise, Nominette a tout mis en oeuvre pour m'envoyer les étiquettes le plus rapidement possible et m'ont même proposé de les retisser pour les envoyer en express. J'ai trouvé leur approche très professionnelle et le tissage de leurs étiquettes est très soignée. Bref, service nickel et personnel très sympa et dispo.
| Nom de l'entreprise | Raysys |
Personnalisation
alles ging goed.
De stofjes zijn leuk. Het ziet er professioneel uit.
De mondkapjes zien er goed uit maar ze sluiten bij de neus niet goed af. Een mooie combinatie van kleuren en ze zijn te hergebruiken nadat ze uitgewassen zijn, dat is een pluspunt.
fijn produkt deze mondkapjes en zitten meteen goed en leuk om te zien
ik kan niet geloven dat de maskers voldoende bescherming geven om geen virus te krijgen, zit betrekkelijk los en heel dunne stof
Beste Petra, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas heeft u dan onze informatie omtrent de mondmaskers niet goed begrepen. Onze mondmaskers zijn heef fijn en dubbel laags geweven. Onze maskers voorkomen dat er geen druppeltjes verspreid worden naar anderen wanneer je niest of hoest. Daarnaast voorkom je zo dat je niet met je eventueel geïnfecteerde handen aan je eigen mond of neus komt. We geven duidelijk op onze website aan dat ze niet gecertificeerd zijn. Heel jammer dat het niet aan uw verwachtingen voldoet. Helaas kunt u ze , om hygiënische redenen, niet retourneren. Wel kunnen we u eventueel een nieuwe set met extra filter toesturen zodra deze beschikbaar is. Maar ook deze is geen garantie dat u niet besmet wordt. Met vriendelijke groeten, Nominette
Het elastiek bij de corona mondmaskers is niet van een goede kwaliteit. Gaat rafelen.
Had zelf iets verkeerd gedaan waardoor een dubbele bestelling geplaatst en betaald. Dit is snel opgelost em teruggestort. Dank jullie wel
Prima product, milieu vriendelijk omdat het te wassen is en oneindig gebruikt kan worden, ziet er ook nog eens leuk uit. Ook het feit dat productie in Nederland plaat vond is een aanbeveling. Tussen bestellen en leveren zit slechts een paar dagen, dat is aangenaam. Klein verbeterpuntje: de adressering op de enveloppe kan wat professioneler!
Mondkapjes: + heel snel geleverd + locale ondernemer + wasbaar + er valt wat te kiezen (simpele uniforme kleuren; maar ook met een ontwerpje) (Ik ben het overigens al aan het aanbevelen in mijn kenniskring, ook buiten Heeze).
Zie boven, alles prima geregeld,
De elastiekjes aanbrengen ramp en rafelt ook nog Uiteinde gebrand maar is afschuwelijk en veel werk voor slechtzienden zoals wij Kan er geen elastiekjes aan gebracht worden zoals overal?
Beste mevrouw Bartelse, Bedankt voor uw beoordeling. We begrijpen uw probleem volkomen, erg vervelend voor u. Ik wil u even uitleggen wat de motivatie was om het zo te leveren. We hebben gekozen om het elastiek niet van te voren in te rijgen om de klant het comfort te bieden: - Om te kiezen hoe hij/zij het wil inrijgen. Dit is afhankelijk van de manier waarop men het mondkapje wil dragen: achter de oren of achter het hoofd - De lengte van het elastiek kan de klant zelf op lengte afknippen. Dit omdat niet ieders hoofd een even grote omvang heeft. We zijn wel bezig met het ontwikkelen van een nieuw type mondkapje met het elastiek al aan bevestigd om achter te oren te dragen. Met vriendelijke groeten, Nominette
Snelle verzending, snel antwoord op vragen. Komen afspraken na en prima service en oplossingen bij vragen.