Parfait !

Commande reçue rapidement , étiquettes conformes et surtout Service Client génial !!!! excellent accueil au téléphone et une aide précieuse car je n’arrivais pas à me débrouiller avec le site ; de plus je voulais une modification sur les étiquettes ... qui a été apportée sans aucun problème ! merci beaucoup

Correct en goed

Ik heb een eerste maal besteld en ben héél tevreden over het product én de vriendelijkheid waarmee ik aan de telefoon geholpen ben.

Goede service!

Alles snel gekregen en mooie kwaliteit.

Bons produits

Des étiquettes conformes à mes attentes

Super tevreden!

snelle en correcte levering.

Snelle correcte levering.

Al jaren bestel ik naampjes bij Nominette, zowel voor het werk als voor privé. Nog nooit een probleem gehad i.v.m. kwaliteit of levering.

Al vaker besteld, makkelijk en snel.

tres bien

conforme et rapide

Parfait

Toujours impeccable comme d'habitude

Mooie labels, alleen iets later binnen dan verwacht maar dat kan ook aan de bezorging liggen

Nickel aucun soucis

Au top

Parfait

Excellent service. Parfait pour marquer les vêtements ! Rapide et efficace.

Topper.

Niet de goedkoopste maar wel de mooiste. Prijs/kwaliteit is top. Zeer snel en perfecte service.

Goed spul!

Niet super goedkoop, maar wel heel fijn en degelijk spul en daarom nu ook voor mijn derde en vierde kind aangeschaft (instrijkbare naamlabels). Ideaal voor jassen, tassen, gymschoenen, enzovoorts. Je hebt er met 100 genoeg dus ik hoop ze nog een tijdje te gebruiken. Wat ik ook heel fijn vind: je kunt ze er ook weer 'uitstrijken'. En dan strijk ik er weer een ander naamlabel in!

Très sérieux

Reçu très rapidement très satisfait

super schnell und toll verarbeitet

super schnelle bearbeitung der bestellung, saubere, schöne arbeit. vielen dank

Tout est parfait...

L'ensemble de la démarche d'achat se fait sans anicroche, tout est positif !!! C'est un excellent site avec une organisation aux petits oignons. D'autres sites devraient prendre exemple.

Goede prijs/kwaliteit !

Alles verliep vlotjes en het afgeleverd product is in orde. Een eerlijke firma die zeker aan te bevelen is.

Snelle levering comform bestelling

Prima volgens de bestelling, zou alleen ook labels willen zien met mix materiaal bijv. 40% katoen en 60% polyester.

Waardeloos

Gekocht om mijn vaders kleding te labelen voor in het verzorgingshuis. Bij de 1ste wasbeurt valt het label er al weer uit. Een hoop geld betaald voor iets wat niet werkt.

Ich's bin sehr zufrieden mit dem Ergebnis

Trotz Bestellung konnte ich nachträglich noch Änderungen vornehmen lassen. Das fand ich sehr gut und das Ergebnis ist genau so, wie ich es mir vorgestellt habe.

Valt erg tegen

De labels in de kleding gestreken volgens voorschrift. Bij de eerste wasbeurt er al uit. Een hoop geld voor iets dat niet werkt

Snel user friendly

Handig

Super schnell und super ausgeführt

Null Probleme, schnell und gut. Nehme ich gerne wieder.

Très bien. Rapidité d'envoie.

Bonne qualité

16 Evenbroekveld B

Erpe-mere 9420

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire