Al veel naamlinten besteld, altijd goed, netjes afgewerkt en prima kwaliteit!
Ik heb naamlintjes met zwarte letters op donkerblauwe achtergrond ontvangen. Dit zorgt ervoor dat de naam niet leesbaar is. Na contact met de klantenservice werd mij verteld dat dit mijn fout was en dat er geen oplossingen waren. Er was ook geen retour mogelijk. Slechte service en een nutteloos product.
Beste Sander, Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het spijtig dat u niet tevreden bent met de naamlinten. Deze kleuren werden op onze site door uzelf gekozen en u krijgt een simulatie te zien. De orders lopen automatisch door naar onze productie. Daarom ontvangen onze klanten onmiddellijk na de bestelling de factuur ter controle. Zodoende kan u bij een eventuele fout direct reageren (per mail of telefoon). Ook in de bijhorende bevestigingsmail vragen wij om goed te controleren. Want inderdaad, de labels worden speciaal voor u geweven, waardoor deze niet geretourneerd kunnen worden. Dit staat duidelijk op onze site én op de factuur vermeld. Met vriendelijke groeten, Team Nominette
De naamlintjes zien er heel mooi uit en werden snel geleverd.
Heb 4 naamlinten besteld. Zien er goed uit met uitstekende kwaliteit
Nog steeds niets ontvangen
Beste Monique, Bedankt voor jouw bericht. Spijtig dat uw bestelling nog steeds niet aangekomen is. Wij verstuurden deze reeds op 23/9, als brief, met de Post. We zullen u via afzonderlijke mail contacteren voor een adres check en het verdere verloop. Met vriendelijke groeten, Team Nominette
envoi rapide et soigné, simplicité de commande, produit tel que désiré. la visualisation sur le site lors de la commande est fidèle au résultat.
Ik had een fout bij de bestelling gemaakt wat betreft geen velcro aangevinkt. Bij contact opnemen met de klanmtenservice konden ze de wijziging wel velcro doorvoeren voordat ik de producten thuisgestuurd zou krijgen. Top service!
Makkelijk in webshop te bestellen. Je ziet wat je krijgt! En snelle levering. Blijft een leuk cadeautje om te geven voor een pasgeboren baby. Je naam geweven in een textiel labeltje .
De labels vallen er na de eerste wasbeurt al af!!
Beste Elisabeth, Bedankt voor je beoordeling. Jammer dat je teleurgesteld bent. Als de labels loslaten na het wassen, betekent dit meestal dat de temperatuur van het strijkijzer niet heet genoeg was. De hitte van het strijkijzer zorgt ervoor dat de lijmlaag versmelt met de ondergrond. Als het strijkijzer onvoldoende heet is, kan de lijmlaag niet versmelten en kunnen de labels loslaten. We sturen je meer informatie in een persoonlijke e-mail. Met vriendelijke groet, TEAM Nominette
Gemakkelijk aan te brengen met strijkijzer een aanrader
Zeer efficiënt
correcte service!
Les étiquettes collent bien fort aux doigts... certaines se sont tout de même détachées lors du lavage. Nous les avons utilisées pour marquer tous les vêtements de notre papa, entré en maison de repos. Certaines matières sont sans doute moins fiables.
Bonjour Fabienne, Merci pour votre commentaire. Nous recommandons de coller ces étiquettes autocollantes à l'intérieur du vêtement. Sur une étiquette déjà apposée par le fabricant avec les instructions d'entretien. Ce genre d' étiquettes sont généralement de qualité similaire. Meilleures Salutations, Team Nominette
Pas reçu.
Bonjour Marylise, Merci pour votre message. Nous avons envoyé votre commande le 13/09, sous forme d'une lettre simple. Il est bien possible que la Poste travaille avec un peu de retard. Nous vous contacterons par mail séparé pour vérifier votre adresse. Meilleures Salutations, Team Nominette
Snel, betrouwbaar, zeer mooi!
Conforme à l’attente et rapide. C’est parfait !
Service rapide merci
| Company Name | Meyer |
Keurige labels, precies zoals ik had aangevraagd. En heel snel geleverd
Commande passée suite à une inscription à un atelier couture. J'ai trouvé le site en surfant sur le net. Très facile pour le choix, Commande et livraison rapides. Les nominettes ont fait sensation ! Ravie
Alles vanaf het begin tot einde top. Letters, grootte, kleur, allemaal makkelijk te selecteren. Mooie labels, binnen een paar dagen geleverd. Als ik weer labels nodig heb, bestel ik ze 100% zeker weer bij Nominette.
On ne met jamais 100% mais c je devrais Oui je suis tres satisfaite des articles des tutos et du délais
| Company Name | Bourdieu |
Bonjour, Il faudrait un plus large choix en couleur et en qualité. Convient à un nombre restreint d'étiquette.
| Company Name | COURTOT |
Site facile d'utilisation
Het ontwerp is gemakkelijk, er is heel wat keuze en het resultaat is heel mooi. Ik ben een tevreden klant.
Na 16 dagen wachten na bestelling en betaling nog steeds geen product ontvangen. Word wel snel gereageerd op klacht. Volgens klantenservice zou het product verzonden zijn met brievenbuspakket maar na 16 dagen nog niets ontvangen. Reactie is dat ik uiteindelijk 22 dagen moet wachten voordat actie ondernomen word. Helaas zijn dan de meetings waarvoor ik dit product besteld had afgelopen en heb ik het niet meer nodig.
Bedankt voor deze beoordeling. We begrijpen uw teleurstelling maar dit is een vertraging waarvoor wij niet verantwoordelijk kunnen gesteld worden. Op onze website staat dat de legernaamlinten in max. 7 werkdagen geproduceerd worden. In uw geval was dit sneller, u bestelde op 03/09 en wij verstuurden de naamlinten reeds op 05/09. De bestelling werd verstuurd volgens de door u aangeduide verzendwijze, nl. als brief met de post. De site vermeldt dat wij hiervoor 3 tot 7 werkdagen rekenen, wij versturen van België naar Nederland. Bij de aankoop ging u akkoord met onze verkoop- en leveringsvoorwaarden waarin staat dat wij niet verantwoordelijk zijn voor het te laat of niet leveren door de postdiensten. Wanneer u de zending dringend nodig hebt, is het beter om de kiezen voor verzending met track & trace. Dit gaat (meestal) sneller dan een gewone brief en is ook te volgen. Met vriendelijke groeten, Team Nominette
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire