Heel tevreden

Heel leuk dat je ze zelf kunt personaliseren en dat ik meerdere hoesjes heb voor afwisseling want ze zijn allemaal mooi ❤️

Snelle levering en mooie resultaten

Vlotte en verzorgde verzending. Goede kwaliteit. duidelijke communicatie.

Mega content

Goed stevig hoesje en de print is kei goed! Zit goed in de hand. Niet twijfelen, gewoon bestellen!

Zou ik onmiddelijk opnieuw doen

De bestelling was heel snel verstuurd, en alles was prima in orde. Een echte aanrader

If this case isn’t perfection, then what is?

I honestly couldn’t find any disadvantages with this case or the company itself, so let’s move on to the advantages: 1. It’s fully customizable at every level — I have basically created my dream case. 2. Very affordable, especially considering the level of customization. 3. I have the MagSafe Tough Case, and it feels soooo amazing to the touch. 4. The print quality is perfect — it matches the website picture. Overall, I 100% recommend it.

Zeer tevreden van het telefoonhoesje.

Kocht dit hoesje voor de tweede keer, wegens nieuwe telefoon. ze gaan echt superlang mee.

Heel vlugge levering en zeer behulpzaam

Topfirma!

Zeer stevige case met perfecte pasvorm en zeer hoge kwaliteitsopdruk van mijn favoriete foto. Topinformatie over bestel en productie en leveringsproces. Een aanrader !

Helemaal volgens verwachting

Mooie, functionele en kwalitatieve ipadcover

Het was mooi in orde

Op tijd geleverd zoals gezegd Het was mooi en paste goed

Prachtig !!!

Mijn 2de hoesje nu bij jullie , niet omdat het stuk was , maar door aankoop nieuwe gsm , nieuw model ...zeer tevreden van de kwaliteit van het hoesje, en de kwaliteit van de foto's die ik uitgekozen had zijn optimaal !!! Een echte aanrader!!!

Goede kwaliteit, snelle service, voor herhaling vatbaar!

Goede kwaliteit, snelle service, voor herhaling vatbaar!

Prachtig stevig hoesje

De kleuren zijn heel mooi en de kwaliteit is heel goed. Zeer tevreden en zeker ook doordat het 1+1 gratis was. Nu kan ik al eens afwisselen.

Teleurstellend!!!

Na enkele weken in gebruik, pelt de cover beetje bij beetje af. Niet voor herhaling vatbaar dus!

Heel tevreden

Case voor mijn IPhone is zoals gewenst

Voldeed helemaal aan mijn verwachtingen !

Prima service, snel geleverd en bovenal een mooi product !

Schitterend mooi

Levering volledig naar wens en wat een prachtig eindresultaat. Volgende keer zal ik opnieuw kiezen voor Casecompany

Mooi en stevig hoesje

Snel geleverd, goede kwaliteit, foto mooi geprint!

Een degelijk case

Mooie afbeelding

Ik ben super tevreden heel mooi heb er veel succes mee . bedankt ook jullie leveringservice is correct .

Supertevreden

Heel leuk, nu al 2 weken in gebruik en nog geen enkele kras op. Hele mooie kleuren Heel tevreden

Delivered on time and welldone!

Gewoon een top product

De lay-out van de foto's die ik gegeven heb is volledig hetzelfde als op de cover, en ook de kwaliteit van de foto's zijn top . Gewoon een top product .

Superlevering en supermooie hoes! Heel stevig ook!

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent