SUPER!!!!

Snelle levering en mooi product.

Zeer tevreden over de persoonlijke hoesjes

Zeer positieve ervaring. Mooi aanbod, de dochters zijn heel tevreden met hun persoonlijk hoesje. Goede kwaliteit, snelle levering.

Zeer goede prijs/kwaliteit

Ik ben zeer tevreden van het product dat ik ontvangen heb. Het is stevig en kan tegen een stootje. Mijn smartphone is nu volledig beschermd en dat is wel belangrijk. Vlotte service!

Is echt een top product.

Hoesje besteld voor de gsm van mijn vriendin de samsung s22 ultra, met zeer moeie foto's. Is echt tof om te ontwerpen en de kwaliteit is ook top. Ze was zeer tevreden en we gaan er zeker nog een maken om zo al onze mooie herinneringen te kijken bij houden en zo altijd dicht bij ons te hebben. Echt een top product.

Super content

Vlotte levering, stevig hoesje en precies zoals ik het wilde

Beter dan verwacht!

Top cover!

Optimale bescherming en goede prijs-kwaliteit

Het hoesje van Casecompany heeft een goede pasvorm voor de gsm en beschermt ook alle randen. Het is zeer stevig en biedt een optimale bescherming. Ook met het lint dat erbij gecombineerd kan worden biedt dit hoesje echt een meerwaarde voor mijn smartphone. Ik zou het iedereen aanbevelen! Ook voor een goede prijs-kwaliteit zit je bij Casecompany op de juiste plaats!

Niet goed

Mijn bestelling is veel later dan dat ik had verwacht aangekomen, namelijk 10 dagen na de aankoop. Voor de rest is het product zeer goed

Reactie van het bedrijf

Hoi Matteo, Dank je voor jouw beoordeling, hier hebben we echt wat aan en wij doen er alles aan om te verbeteren. Het spijt ons zeer dat jij niet tevreden bent over onze service en dat je zo lang hebt moeten wachten. Dat is zeker niet de bedoeling. We hopen dat de ontvangen item(s) naar smaak zijn en het wachten uiteindelijk wel waard waren. We zouden het graag goed met je maken want vinden het belangrijk om jouw zeker in de toekomst weer welkom te mogen heten! Kijk je even in je mail? βœ‰οΈ Met vriendelijke groet, Sofie

Vlotte aankoop en snelle levering

Wat fijn dat je tevreden bent! Daar worden wij heel blij van. πŸ˜‡πŸ˜

Niet goed wel goede kwaliteit van de foto

Ik heb mijn telefoon perongeluk laten vallen en het hoesje brak het beschermde mijn telefoon helemaal niet.

Reactie van het bedrijf

Hallo Liesl, Hartelijk dank voor uw review! Allereerst onze excuses voor het ongemak. Wij maken het graag goed met u. Kunt u uw e-mail controleren? βœ‰οΈ Met vriendelijke groet, Sofie

Buitenhoesje sluit niet goed aan.

Mijn buitenhoesje komt snel los. De binnenhoes sluit wel prefect aan rond mijn telefoon. De kleur en levering waren wel in orde.

Reactie van het bedrijf

Beste Jade, Bedankt voor uw beoordeling! Allereerst onze excuses voor het ongemak. We willen het graag voor u oplossen. Kunt u alstublieft uw e-mail controleren? βœ‰οΈ Met vriendelijke groeten, Sofi

Super hoesje

Ben er super blij mee. Snelle verzending

Reactie van het bedrijf

Hi Nadine! Dank voor je mooie beoordeling, dat waarderen wij enorm! πŸ˜πŸ˜‡ Groetjes, Sofie

Beter dan verwacht

De cover is heel stevig en tot nu toe lijkt te bedrukking van goede kwaliteit. De knoppen geven goed door aan de werkelijke knoppen van mijn smartphone. Tegen mijn verwachting in trekt de mat zwarte bekleding geen stof of ander vuil aan.

Wat fijn dat je tevreden bent! Daar worden wij heel blij van. πŸ˜‡πŸ˜

Super content , ik bestel er zeker nog eens

Ik had eerst het verkeerde besteld maar dit werd netjes opgelost. Ik ben zeer blij met nieuwe case

Reactie van het bedrijf

Hoi Katrien! Top dat jij tevreden bent, daar doen we het voor. Heel veel dank voor je mooie woordenπŸŒΊπŸ€— Liefs, Sofie πŸ˜‡

Super mooi en kwalitatief!

Heel mooie afdruk van de foto op het hoesje. Snelle levering en kwaliteit is super.

Reactie van het bedrijf

Hi Brenda, Dank voor de mooie beoordeling! 😁Daar worden we ontzettend blij van! 😎 Groetjes, Sofie 🌹

Leuk!

Vlotte service, goeie kwaliteit en een heel mooi hoesje!

Reactie van het bedrijf

Hi Annaelle! Dank voor je mooie beoordeling, dat waarderen wij enorm! πŸ˜πŸ˜‡ Groetjes, Sofie

Heel mooi en snel geleverd,mercikes.

Reactie van het bedrijf

Hi Gonda, Dank voor de mooie beoordeling! 😁Daar worden we ontzettend blij van! 😎 Groetjes, Sofie 🌹

Ik was al heel lang op zoek naar een hoesje voor transgenders.

Wat fijn dat je tevreden bent! Daar worden wij heel blij van. πŸ˜‡πŸ˜

Hoesje is zeer mooi, al veel complimenten gekregen!

Ik ben zeer tevreden, kleuren zijn mooi

Reactie van het bedrijf

Hi Sofie! Dank voor je mooie beoordeling, dat waarderen wij enorm! πŸ˜πŸ˜‡ Groetjes, Sofie

Leuke site om originele hoesjes te maken

Supermooi en origineel hoesje. Heel leuk om cadeau te geven! Simpel om te maken en tof om er een tekstje of naam bij te plaatsen.

Uitstekend!

Het was, voor een leek zoals mij, heel gemakkelijk om het hoesje samen te stellen met foto’s. De kleur is in het echt juist dezelfde als op het voorbeeld. De service was vlot, kortom ik ben een tevreden klant!

Reactie van het bedrijf

Hi Annick! Dank voor je mooie beoordeling, dat waarderen wij enorm! πŸ˜πŸ˜‡ Groetjes, Sofie

Eens snelle en vlotte levering en hoesje past ook goed.

Ik ben tevreden met de snelle levering en de kwaliteit van het hoesje

Goed en mooi hoesje.

Hoesje is mooi en erg beschermend. Goede kwaliteit!!

Reactie van het bedrijf

Hoi Sanne! 🌺 Dankjewel voor het fijne bericht, hier worden we heel blij van!!! Liefs, Sofie 😍

Makkelijk en snel

Ik heb een custom-made hoesje besteld. Ging erg vlot, genoeg keuze en snelle levering.

Reactie van het bedrijf

Jeej, wat fijn dat jij tevreden bent!! πŸŽ‰ Graag gedaan en tot snel? 🌺

Voldeed 100% aan mijn verwachtingen

Zeer snelle levering en zoals op de afbeelding. Ben zeer content met de prijs- kwaliteitsverhouding.

Reactie van het bedrijf

Hoi RomanaπŸŽ‰ Wat een mooie beoordeling πŸ˜‡! Daar worden we heeel blij van πŸ’! Dankjewel!!! Liefs, Sofie😍