Super koop

Zeer mooi hoesje . Foto’s staan er prachtig op. Zeer goede kwaliteit voor weinig geld .

Leuk dun hoesje

Makkelijk bestellen en top dat je eigen foto's kunt er op zetten ☺️

Origineel en stevig hoesje!

Veel keuze en vlotte afhandeling van de bestelling.

Prachtig

Snelle levering - zeer mooie cover

Heel mooi resultaat!!

De foto's staan echt op het hoesje zoals het voorbeeld het aangaf. Hele mooie afwerking.

Mooi en praktisch

Goede service, mooi en praktisch product

aankoop naar wens

mooie site gevonden ; uitgebreide keuze ; vlotte aankoop ; correcte behandeling

Fantastisch hoesje met goede bescherming!!

Heel fijn hoesje die de camera goed beschermd!! Verder een hele toffe print, kon eigenlijk niet kiezen zoveel mooie keuze. Ga er zeker nog meer bestellen voor de afwisseling!!

Super tevreden

Snelle service mooi hoesje

Heel tevreden

Hele mooie hoes. Kwalitatief zeker in orde, past mooi en beschermt goed. Heel blij met dit hoesje en snel geleverd. Zeker een aanrader!

De tweede keer dat ik een gepersonaliseerde hoes bestel snel geleverd en zo mooi

Très bonne qualité

J'ai commandé une coque personnalisée pour mon Samsung S24 FE, je suis très satisfaite, la qualité d'impression est parfaite.

Prachtig hoesje

Een prachtig hoesje, past gewelding in combinatie met de koraalrode (fushia roze eigenlijk) flip 7. Het wit is licht doorschijnend waardoor het echt mooi uitkomt. Het hoesje is stevig errond en blijft goed zitten. Het voegt geen extra bulk toe aan de gsm. Een aanrader!

Ben tevreden met mijn aankopen

Ben tevreden met de aankopen bij jullie

Ja

Ik ben tevreden

Heel tevreden, past mooi.

Toppie

Supermooie en klassvolle hoes. Biedt prima stevigheid. Nergens anders vind je zo’n hippe hoesjes als hier. Ik heb er al vele complimentjes over gekregen! TOP!

Heel tevreden met origineel hoesje.

Uit de ruime keuze van hoesjes is het moeilijk kiezen, maar heb er een heel originele kunnen uithalen. Ook prima bezorging.

Zoals op de foto!

Heel tevreden.

Top ervaring

Waanzinnig grote keuze. Super kwaliteit en snelle levering. Wat wil je nog meer!!

Mooi product en vlotte afhandeling

De 2 foto's van de kleinkinderen is in mooie kleuren op de hoes geplaatst met een mooie achtergrond die ik koos op jullie site, helemaal tevreden over het afhandelen van mijn bestelling

Zeer degelijk en goeie fotokwaliteit

Vlotte levering en goede kwaliteit. Erg tevreden!

Ik ben heel blij met mijn hoesje. Het is kwaliteitsvol, past perfect aan mijn smartphone. En heel mooi, precies hetzelfde zoals ik het op de site heb besteld.

Het hoesje is zo mooi toegekomen kwaliteit is fantastisch en fotos zijn niet trouble !

Burga kwaliteit maar een veel mooier prijsje!

Goede kwaliteit Mooi design Goede prijs

Wiedauwkaai 23F