Het is echt een super mooi hoesje

Heel mooi ook sterk alleen is de verf snel eraf

Goede kwaliteit

De print zijn van kleuren perfect !!

Mooi hoesje

Snelle levering, past prima, mooie kleuren

Heel erg tevreden

Heel erg te vreden

Bestelling was verloren geraakt , maar correctie achtetaf

Spijtig voorval met bestelling en nazorg ok , maar een dag na kerst pas aangekregen

Super mooi en goede kwaliteit

Ik ben super tevreden over het hoesje. Ligt goed in de hand, super goede kwaliteit en heel makkelijk proper te maken! Ik bestel zeker nog bij jullie.

De foto’s zijn heel helder, de case past precies en ziet er heel stevig uit.

Zeer slecht

Bij het openen van het pakket zagen we meteen dat de druk los kwam... Blaasjes en scheurtjes overal.

Joliment conforme :)

Les deux coques commandées sont belles, bien imprimées et conformes aux attentes. Rien à redire.

Super goed

Het hoesje was super goed

Goed, reageerden snel op email toen bestelling niet aankwam

Goed, reageerden snel op email toen bestelling niet aankwam

Mooi en stevig hoesje

Het hoesje is makkelijk aan te brengen, past perfect, biedt bescherming, mooie print, duidelijke foto. Het product overtrof mijn verwachting.

Mooi gedaan , levering was prima !

Aanrader !

Amazing!!!

Wat eenvoudig om een hoesje te ontwerpen en eventjes wachten tot het in de brievenbus valt om dan te zien hoe mooi en hoe geweldig de kwaliteit is!!! Er zullen nog wel bestellingen volgen!

Jammer dat stuk is

Op een maand tijd is het plastiek kapot gegaan. Opzich is het wel handig maar alleen jammer dat zo snel stuk is.

Leuk om te personaliseren

Zeer gebruiksvriendelijke webshop: keuze maken uit toestel, soort hoesje enz. Hoesjes waren gemakkelijk te personaliseren. Snelle productie en levertermijn. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Degelijk hoesje. Printkwaliteit niet top maar zeker wel aanvaardbaar. Er was een 1 + 1 gratis actie en een van de hoesjes was niet goed bedrukt. Gemeld met foto's en kreeg onmiddellijk nieuw hoesje nagestuurd. Dus ook heel vriendelijke en correcte service!

Heel mooi en stevig.

Ziet eruit zoals getoond op de site. Mooi afgewerkt en echt stevig materiaal. Super tevreden ermee.

Fantastisch !

Vlotte levering. De foto's zijn prachtig.

Beautiful case

I designed and ordered one, for my wife's birthday. It was easy to do, the case arrived promptly and she loves it! Great job - thanks

Leuk hoesje

Leuk hoesje

Prachtig

Heel mooi gsmhoesje besteld met foto van mijn kat. Zeer goede kwaliteit. Zeer tevreden.

Ja

Heel maal te vrede

Mooi hoesje, past perfect!

Mooi!

Tevreden

Helemaal zo als op het voorbeeld. Ben super tevreden

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent