Hoi Aline, Bedankt voor uw feedback! Het spijt me te lezen dat uw bestelling niet in goede orde is geleverd en dat u geen goede ervaring heeft met onze winkel. We hebben via de mail contact met je opgenomen zodat we naar een oplossing kunnen zoeken. Kunt u alstublieft uw e-mail controleren? Met vriendelijke groet, Sofie
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ππ
Hoi Sonja, Bedankt voor je feedback! Het spijt me te horen dat je niet helemaal tevreden bent met je telefoonhoesje. Ik zag dat je het koord hebt gekocht dat niet kan worden verwijderd.(We hebben 2 soorten koorden). Als u het andere telefoonhoesje van ons wilt ontvangen, neem dan contact met ons op via e-mail, en we zullen een goede oplossing voor u vinden. Met vriendelijke groeten, Sofie
Fijn dat je tevreden bent! We zien jouw graag weer terug!
Hallo Carolien! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. πΊπ€ Met vriendelijke groet, Sofie π
Hallo Marc! πΊ Hartelijk bedankt voor het leuke bericht, hier worden wij ontzettend blij van!!! Met vriendelijke groet, Sofie π
Hoi Anita, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Hoi Jenthe, Bedankt voor uw feedback! Het spijt me te lezen dat uw bestelling niet is aangekomen en dat u geen goede ervaring heeft met onze winkel. Wij vinden dit vervelend. Wij willen het daarom graag goed maken met u. Wilt u alstublieft uw e-mail controleren? Met vriendelijke groet, Sofie
Hoi Anne-Marie, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Hallo An! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
Hoi Els, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Hallo Fatima! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
Hallo Ann, We zijn enorm dankbaar voor je prachtige beoordeling! π Dit brengt een grote glimlach op ons gezicht! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Hoi Carine, Bedankt voor je feedback! Ik vind het vervelend om te lezen dat jouw bestelling niet in goede orde is geleverd en dat jij geen goede ervaring hebt met onze shop. Hier balen wij van. Wij maken het daarom graag goed met je. Kijk je even in je mail? Met vriendelijke groet, Sofie
Beste Ingrid, Ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling! π We zijn er echt blij mee! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Hallo Janne! We willen je hartelijk bedanken voor je geweldige beoordeling! π Het maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Beste Els, Dank je wel voor je prachtige beoordeling! π We zijn er ontzettend blij mee! π Met vriendelijke groet, Sofie
Hallo Vermeulen, Hartelijk bedankt voor je mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Beste Bram, We zijn enorm dankbaar voor je prachtige beoordeling! π Dit maakt ons echt gelukkig! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Hallo Nicky! We willen je hartelijk bedanken voor je geweldige beoordeling! π Het maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Beste Mathias, Dank je wel voor je prachtige beoordeling! π We zijn er ontzettend blij mee! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Hallo Greet, Hartelijk bedankt voor je mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie
Dank voor de beoordeling. Er is ruimte voor verbetering. We gaan hiermee aan de slag!
Hallo Maria! Dank u wel voor uw prachtige recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
Beste Marianne, Hartelijk dank voor uw mooie recensie, het betekent ontzettend veel voor ons! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie