Is zoals gevraagd.

Foto's zijn mooi op de cover gedrukt. Alles in ordE.

Mooi hoesje

Mooi gepersonaliseerd hoesje voor mijn dochter. Zij is er super blij mee!

Prachtig

Heel soepel en gemakkelijk er op en af te doen! Blijft ook mooi,

zeer tevreden

ik ben heel tevreden, hoesje is zoals ik het wou .Een goede service. heb wel lang moeten wachten op mijn bestelling, toen ik dit liet weten kreeg ik direct het aanbod om een nieuw te maken en op te sturen kosteloos.

Super blij met mijn g.s.m hoesje

De hoesjes werd op tijd geleverd,zie er heel goed uit,heel mooi,zeker voor herhaling vatbaar

Mooi

Zeer tevreden was een verrassing voor mijn vrouwke

Heel goed en beschermend hoesje

Sinds ik jullie heb ik ontdekt, bestel ik hier. Jullie hoesje met valbescherming is super!

Heel mooi

Uitstekende ervaring zowel het hoesje als de service

Mooi hoesje en ook door problemen bij de post een nieuw hoesje gekregen

Top Service

Service en kwaliteit ok

Mooi hoesje

Mooi hoesje, degelijk materiaal. Koop al jaren mijn hoesjes bij dit merk en altijd tevreden. Personalisatie is een win!

Prachtig ontwerp

Het hoesje voldoet echt aan de verwachtingen. Is duurzaam en heeft een prachtige ontwerp. Heel tevreden.

Correcte service

Ik had mijn eerste hoesje voor mijn iphone niet ontvangen, heb dit gemeld en 2 dagen later had ik dan mijn nieuw hoesje

Ongelofelijk mooi

Toen mijn eerste bestelling er niet doorkwam stuurde ik direct een mail met daarin de melding dat ik men bestelling niet ontvangen had.Eventjes laten mijn bestelling die ze opnieuw hadden gemaakt in de bus.Fantastische service

Super mooi en goeie kwaliteit , echt een aanrader

Ik ben zeer blij met mijn aankoop , de hoesjes zijn van zeer goeie kwaliteit en ze zijn ook supermooi gemaakt , echt zoals ze er op de website uitzien , ik zou dit aan iedereen zeker aanraden !

Leuk design, goede prijs

Mijn dochter van 11 jaar is super tevreden met haar nieuwe hoesje. Ze hoefde gelukkig niet lang te wachten op de bestelling. Grote keuze en leuke designs, dus zeker een aanrader!

Perfect!

Snelle levering, superleuk en mooi gsm hoesje!

Geweldig dat je zoveel keuze hebt, ook al heb je een heel oud toestel.

Snelle levering, veilig verpakt, goede kwaliteit! Heerlijk dat je nog cases kan krijgen voor hele oude telefoons! Geweldig!

top

A++++++ vandaag beteld morgen al gelevert geweest

Super service

Wordt dagdagelijks gebruikt

Ik ben heel tevreden vrede

Ik ben heel tevreden met mijn artikel

Veel en mooie keuzes bij Casecompany

Superblij met mij case , vind hem heel origineel, mooie kleuren , tof met mijn naam , makkelijk aan te brengen, kortom een mooie keuze van mij !

Goede kwaliteit, zowel het hoesje als de foto zelf

Toppie!

Fijn stevig hoesje, beschermt alles wat hij moet beschermen!

Fijne, handige ervaring met mooi resultaat.

Leuke kennismaking met het bedrijf. Handige en zeer gebruiksvriendelijk website. Alles verliep vlot en overschot aan keuzemogelijkheden. Ook mijn omgeving is zeer positief over het resultaat. Een aanrader!

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent