Exact wat ik wilde

Casecompany had het perfecte hoesje voor mijn nieuwe witte telefoon. Mooi dun met transparante zijkanten maar wel stevig genoeg, de telefoon zit er goed strak in. Heel mooi design, ik ben heel blij met mijn aankoop.

Toppie

Supermooi en past perfect. Gewoon top

prima koord, niet zo'n fijn kliksysteem

Het koord is prettig. Mooie kwaliteit. Het kliksysteem waarmee je het aan de telefoon klikt is niet zo prettig. Het kost teveel moeite om de telefoon even er af of er op te klikken.

Super leuk en origineel

Echt hele fijne kwaliteit en de dingen die op de hoesjes staan zijn echt super origineel! Hij is ook echt heel erg stevig want ik ben er laatst met mijn fiets overheen gereden ‘oeps’ maar er is geen een stukje kapot! Zeker je geld waard!

Degelijke case

Mooie backcover. Past perfect. Sluit stevig en goed aan. Heb gsm nog niet laten vallen dus daarover kan ik niks zeggen. Minpunt is wel dat langs de randen en de hoeken wel al krassen/beschadigingen zitten. Draag gsm altijd in een (nylon) heuptasje op mijn werk. Ben om die reden wel blij dat ik geen foto achterzijde heb besteld

Zeer tevreden hiervan

De foto dat heb doorgegeven ben daar content van resultaat is geweldig past perfect

Mooi

Ja heel tevreden

Super mooi hoesje, goede kwaliteit

Ik had hiervoor een ander hoesje, welke het randje die als bescherming voor de camera diende, af was gebroken. Nadat ik contact had opgenomen kon ik gelijk een nieuw hoesje bestellen. Ik ben er erg blij en tevreden over! Nu zit het gedeelte dat mijn camera beschermt gewoon vast. Dit hoesje ligt ook beter in de hand. Kortom zeer tevreden!

Supersterke case

Past perfect Zacht materiaal Mooie kleur zoals op de foto

Heel mooi maar ook heel degelijk!

Heel degelijk hoesje dat goed beschermt! Maar ook nog eens supermooi is!

meer dan aangenaam verrast

Had hoge verwachtingen naar afwerking, stevigheid en uiteraard het ontwerp zelf. Wat blijkt, het hoesje voldeed volkomen aan mijn verwachtingen, waarvoor dank.

Geweldig hoesje is het.

Het is goede kwaliteit. De foto's die je kiest komen goed over op het hoesje zuiver en scherp. Het kan wel tegen stootje. Zeker is het ook makkelijk af te kuisen als je vlekken maakt ofzo.

Goede kwaliteit en super mooi ontwerp

Zeer tevreden !

Ik ben zeer tevreden en krijg heel leuke reacties bij mijn vrienden en kennissen als ze mijn hoesje zien! En ik maak natuurlijk reclame voor jullie!

TOPPIE

Ben superblij met mijn aankoop. Is de eerste keer dat ik een hoesje heb besteld met een koord en dit was voor op vakantie super handig.

Top gewoon

Bedankt alvast voor de snelle verzending En mooie cover

Snelle levering van het hoesje en heel tevreden met het resultaat!! Vervaagt niet en beschermt goed! Het ontwerp is vrolijk en speels!

De 1ste keer

Hallo Heb bij jullie voor de 1ste keer besteld en heel tevreden van de service op alle gebied. Bestelling Product Afwerking Levering Alles top ga nog bij jullie kijken voor iets te bestellen

Uniek super

Ben heel tevreden zo mooi enig.

Heel tevreden over mijn aankoop!

Goede ervaring. Heel tevreden!

Mooie print, goede pasvorm

Stijlvol en gemakkelijk aan te brengen. Aan de lenzen is er een verdikking waardoor deze de tafel niet raakt. Top!

Heel tevreden

Super goede service en heel tevreden

Erg mooie cover

De kleuren van de cover zijn prachtig. Heel tevreden van.

Het werkte goed toen ik het probeerde te maken.

Goed foto plaatsen ging makkelijk.

Hetgeen ik wou was niet beschikbaar als flip case en hebben ze na een mailtje daarover v mij wel beschikbaar gemaakt als flip case. Dat vond ik al heel mooi dat die moeite gedaan werd. Er werd ook heel snel geleverd en het eindproduct is heel mooi en en voor 99% wat ik graag wou (ik zou ook graag achteraan foto's kunnen zetten op de case ). Ik ben zeer tevreden en ga in de toekomst zeker nog bij hen kopen.

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent