Heel tevreden

Super goede service en heel tevreden

Erg mooie cover

De kleuren van de cover zijn prachtig. Heel tevreden van.

Het werkte goed toen ik het probeerde te maken.

Goed foto plaatsen ging makkelijk.

Hetgeen ik wou was niet beschikbaar als flip case en hebben ze na een mailtje daarover v mij wel beschikbaar gemaakt als flip case. Dat vond ik al heel mooi dat die moeite gedaan werd. Er werd ook heel snel geleverd en het eindproduct is heel mooi en en voor 99% wat ik graag wou (ik zou ook graag achteraan foto's kunnen zetten op de case ). Ik ben zeer tevreden en ga in de toekomst zeker nog bij hen kopen.

Mijn gsm komt tot zijn recht door het transparant hoesje .

Heel mooi en vlug gekregen

Prima!!

Alles tiptop in orde! Van bestelling tot levering tot resultaat!

SUPER

Ik ben heel tevreden.. mooie afwerking en snelle levering!!

Heel tevreden

Heel mooi gemaakt, precies zoals ik wou! Tot de volgende keer!

Mooie kwaliteit

Heel mooi gedaan.

Ik vind het een heel mooie case enkel die print van message en voicemail en slide to answer had ik niet gevraagd maar had ik ook niet gezien bij het bestellen? De foto en het materiaal is zeer goed !Ga zeker nog bij jullie bestellen! bedankt voor de snelle levering .

Super koop

Zeer mooi hoesje . Foto’s staan er prachtig op. Zeer goede kwaliteit voor weinig geld .

Leuk dun hoesje

Makkelijk bestellen en top dat je eigen foto's kunt er op zetten ☺️

Origineel en stevig hoesje!

Veel keuze en vlotte afhandeling van de bestelling.

Prachtig

Snelle levering - zeer mooie cover

Heel mooi resultaat!!

De foto's staan echt op het hoesje zoals het voorbeeld het aangaf. Hele mooie afwerking.

Mooi en praktisch

Goede service, mooi en praktisch product

aankoop naar wens

mooie site gevonden ; uitgebreide keuze ; vlotte aankoop ; correcte behandeling

Fantastisch hoesje met goede bescherming!!

Heel fijn hoesje die de camera goed beschermd!! Verder een hele toffe print, kon eigenlijk niet kiezen zoveel mooie keuze. Ga er zeker nog meer bestellen voor de afwisseling!!

Super tevreden

Snelle service mooi hoesje

Heel tevreden

Hele mooie hoes. Kwalitatief zeker in orde, past mooi en beschermt goed. Heel blij met dit hoesje en snel geleverd. Zeker een aanrader!

De tweede keer dat ik een gepersonaliseerde hoes bestel snel geleverd en zo mooi

Très bonne qualité

J'ai commandé une coque personnalisée pour mon Samsung S24 FE, je suis très satisfaite, la qualité d'impression est parfaite.

Prachtig hoesje

Een prachtig hoesje, past gewelding in combinatie met de koraalrode (fushia roze eigenlijk) flip 7. Het wit is licht doorschijnend waardoor het echt mooi uitkomt. Het hoesje is stevig errond en blijft goed zitten. Het voegt geen extra bulk toe aan de gsm. Een aanrader!

Ben tevreden met mijn aankopen

Ben tevreden met de aankopen bij jullie

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent