Zou het zo opnieuw bestellen
Topkwaliteit! Mooi gsm-hoesje, perfecte pasvorm en snelle levering. Het design ziet er exact uit zoals verwacht. Heel tevreden met mijn aankoop bij CaseCompany!
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe telefoonhoesje! Het voelt stevig en is gemakkelijk in gebruik! Het bestellen en de communicatie verliepen heel vlot en duidelijk! Ik ben zeer tevreden ☺️
Correcte afmetingen en de afbeelding is slijtvast en verkleurd niet
Mooi afgelijnd tot waar de foto's komen bij de opmaak. Zeer mooi afgewerkt hoesje en snelle levertijd. Ook de kleuren zijn heel mooi en juist. Enkel rond de camera vind ik het hoesje niet zo sterk.
Dank voor de beoordeling. Er is ruimte voor verbetering. We gaan hiermee aan de slag!
Stevig hoesje en heel makkelijk om te gebruiken met de koord erbij. Zou het niet meer kunnen missen.
Dank voor je tijd voor het schrijven van deze beoordeling, fijn dat je tevreden bent!
Goeie kwaliteit en magsafe werkt perfect
Beste Jessica, Hartelijk dank, wat fijn om te horen dat alles zo goed gaat! 😇👍 Met vriendelijke groet, Sofie
Correct!
Dankjewel Linda! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie
De print is korrelig en het Bordeaux is een beetje uitgelopen in het beige en het roze. Het ziet er echt niet professioneel uit. Het hoesje zelf is wel degelijk.
Beste Melanie, Hartelijk dank voor je feedback. Het is natuurlijk niet onze bedoeling dat een hoes verkeerd of met gebreken wordt geleverd; dat is zeker niet de kwaliteit waar wij voor staan. Ik zie dat je ons al enkele foto’s van het probleem hebt gestuurd, en we regelen een nieuwe verzending. Onze excuses voor het ongemak. Nogmaals onze oprechte excuses! Met vriendelijke groeten, Sofie
Sterk en beschermend hoesje!
Hoi Anouk🌺! Dank voor de positiviteit😉! Hier doen wij het voor😍! Fijn weekend💐, Liefs, Sofie 🎉
Tevreden met mijn bestelling bij Case Company. Door een technisch probleem kreeg mijn eerste bestelling een zwarte achtergrond in plaats van transparant, maar de klantenservice reageerde snel en bood meteen een gratis herdruk aan. Toen deze zending verloren ging bij de post, werden de hoesjes opnieuw geproduceerd en verzonden. Ondanks de langere wachttijd ben ik tevreden over de service en het eindresultaat. De kwaliteit is mooi en mijn gepersonaliseerde design is goed gelukt!
Hoi Kiara💐, Dankjewel dat je ons harde werk en producten waardeert. Daar halen we alle energie uit, fantastisch! 😍 Liefs, Sofie🌺
Super goed hoesje ga lang mee
Het is een heel goed hoesje en het is exact wat ik had besteld. Het duurde bij mij wel iets Langer voor het werd geleverd en het was soms onhandig omdat ik niet voor een premium bestelling had betaald voor de rest ben ik heel tevreden.
Hoi Anna😍, dankjewel voor je tijd en energie voor het schrijven van deze positieve beoordeling. Daar worden wij enorm blij van en het geeft ons energie om onze service nog verder te verbeteren! 😍🤗 Je bent een topper!! 🌺
Snel en mooie Kwaliteit
Hallo Gerda! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. 🌺🤗 Met vriendelijke groet, Sofie 😇
Ja hoor ik ben tevreden . Het is niet de eerste keer dat ik iets bestel bij jullie. Grts Isabel
Hallo Isabel, Hartelijk dank voor je feedback. We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent en dat je al vaker bij ons hebt besteld. Het is fijn om te weten dat je opnieuw een goede ervaring hebt gehad. We waarderen je vertrouwen en loyaliteit enorm. Met vriendelijke groet, Sofie
Dit hoesje is enorm stevig en mooi van uitstraling. Beter dan ik had verwacht. Zelfs draadloos opladen lukt hiermee.
Hallo Ward, Hartelijk dank voor je feedback. We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met de stevigheid en uitstraling van het hoesje en dat het zelfs draadloos opladen goed ondersteunt. Fijn dat het product je verwachtingen heeft overtroffen. We waarderen je vertrouwen en aanbeveling zeer. Met vriendelijke groet, Sofie
Het duurde initieel lang vooraleer mijn bestelling werd geleverd. Mijn mailtje om dit te melden werd nog de dag zelf beantwoord en een nieuw exemplaar werd onmiddellijk verzonden. Top! Ben zeer tevreden over de cover: mooi en kwalitatief.
Hallo Inge, Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback. We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met de service en dat het snel voor je is opgelost nadat je contact met ons opnam. Fijn dat je ook tevreden bent met de kwaliteit en het design van de cover. We waarderen je vertrouwen en aanbeveling enorm. Met vriendelijke groet, Sofie
De bestelling is vlot verlopen
Hallo Marianne, Hartelijk dank voor je feedback. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het resultaat en dat alles vlot is verlopen met je bestelling. We waarderen je vertrouwen en aanbeveling zeer. Met vriendelijke groet, Sofie
Zeer mooi, maar niet verpakt gelijk advertentie toont. Geen doos of bescherming zak rond, dus kwam met krasjes op. Ze hebben toch direct een vervanging gestuurd. Nog geen "mooie" verpakking, maar deze goede keer. Heel tevreden.
Hallo Wendy, Hartelijk dank voor je feedback en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je uiteindelijk tevreden bent met de oplossing en dat er snel een vervanging is gestuurd. We vinden het jammer dat je eerste bestelling niet in perfecte staat is aangekomen en begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn. We nemen je opmerkingen over de verpakking zeker mee om dit verder te verbeteren. We waarderen je vertrouwen en je aanbeveling zeer. Met vriendelijke groet, Sofie
Snel geleverd. Goeie kwaliteit.
Hallo Oliver, Hartelijk dank voor je feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en dat de levering snel is verlopen. We waarderen je vertrouwen en aanbeveling zeer. Met vriendelijke groet, Sofie
Hallo Kelly, Hartelijk dank voor je feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling. We waarderen je vertrouwen en aanbeveling zeer. Met vriendelijke groet, Sofie
De foto is een beetje wazig.
Hallo Peggy, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over ons. We willen dit graag goedmaken. Zou je even je e-mail willen checken? ✉️ Met vriendelijke groet, Sofie
Mega mooi! Goede kwaliteit! Dankjewel, ❤️
Ik had een verkeerd hoesje besteld voor een verkeerde gsm. Na contact met de klantenservice mocht ik een nieuw gsm hoesje bestellen. Deze keer wel het juiste! Top 10/10 voor service.
The case is really beautiful and made from good material. I am really happy.