Ik vind het een super leuk hoesje zeer mooi afgewerkt echt top

TOP

Snelle service Goede kawiliteit Mooiedruk

Supermooi

2de keer dat ik een hoesje bestel met foto's. Heel goede kwaliteit, snelle levering. Al heel veel succes gehad met het hoesje, heb case company al veel aanbevolen bij familie, vrienden en collega's!

Aanrader!

Echt een leuk hoesje! Het design van het hoesje is indentiek aan het design die op de site wordt getoond. Ik heb het hoesje ondertussen al een paar weken en de design is nog niet aangetast. Ik poets mijn iPhone dagelijks met een ontsmettingsdoekje en ook dat tast het design niet aan. Het enigste minpuntje is volgens mij dat het hoesje wat losser aan mijn iPhone hangt, maar het hoesje komt daarom niet vanzelf los. Ook met mijn minpuntje raad ik de hoesjes aan iedereen aan!

Een supermooi hoesje van goede kwaliteit

Ik kocht een zelfontworpen hoesje met een google earth foto erop! Het is heel prachtig van kwaliteit. De foto is heel mooi, de kwaliteit van het hoesje is uitstekend en het past perfect. De levering was ook heel vlot!

slechte kwaliteit

Enkele "klevers" hangen los bij het openen van de verpakking. De illustraties zijn slecht verlijmd en dus is de case zijn aankoopprijs niet waardig. Was dus een miskoop voor veel geld.

Mijn verlengstukje voor koord was rap kapot. Ik heb dit gemeld en onmiddelijk nieuwe gekregen. Bedankt hiervoor.

Bescherming is top!

Geeft een goede bescherming. Mijn iphone is al enkele keren gevallen en er is niets aan te zien. Het hoesje zelf heeft al wel paar kleine beschadigingen, maar niet dat het hoesje echt al kapot is. Ben er super content van!

Case past niet op gsm

Ik had een hoesje van jullie gekocht voor mijn vriend voor de iphone 13 pro max, deze bestaat uit 2 delen, de beschermende hoes & dan het design zou er mooi moeten op klikken. Dit is echter niet het geval, het design gedeeltje valt er gewoon terug af. Dit zou niet mogen voor deze prijs, ik zou graag mijn geld terug willen!!!

Mooie cover

Mooie cover, touw vind ik te dik, nogal onhandig ook. Wel makkelijk af te klikken, terwijl haakje ongestoord kan blijven hangen.

Leuke case van hoge kwaliteit

De tekeningen van Eva Mouton zijn super schattig.

Leuke case van hoge kwaliteit

De tekeningen van Eva Mouton zijn super schattig.

Heel blij mee

Grappig en cool tegelijk ;)

Het snot joenk was er heel blij mee ( ook al is ze 25 :))

Heel erg tevreden mee.

als je aa'geeft dat er een probleem is zijn ze super vriendelijk en ik ben erg blij met mijn nieuwe case

Beautiful and efficient

it's a very beautiful case. i'd prefer it if it had a little more safety where the cable goes, but it works perfectly fine

Mooie print, maar de plastic is vervormd

Mooi geprint, maar het hoesje sluit niet mooi zan op het toestel. Vanboven staat het gewoon open, het lijkt alsof de plastic gewoon vervormd is, jammer.

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.