Heel tevreden

Origineel iphonecase!degelijk materiaal!heel tevreden. Snelle service!

Beste dat er kan zijn

Het is mooi er op geprint details zijn zo goed ja kan het ik vochtige kamer leggen en de print gaat er. Niet af

Vraiment incroyable

Geen bestelling aangekregen.

Na meer dan 2 weken nog steeds geen bestelling aangekomen. Er is zeer weinig communicatie over wat er nu gaat gebeuren en of ze de bestelling opnieuw verstuurd hebben. Jammer.

Blije tieners

De meisjes waren heel blij met het mooie resultaat van hun hoesjes

Heel tevreden!!! kwaliteitsvol materiaal en stevige siliconen omhulsel. Past perfect rond de gsm.

Heel slecht

Echt een heel slechte ervaring. Extra betaald voor de track en trace die niet werkt en costumer service helpt ook totaal niet. Weigeren ook om compensatie te geven voor alle problemen. Na eindelijk het product te hebben is het met witte vlekken geprint en geeft af. Hier bestel ik nooit meer

Mooi

Mooi design

Was iet blij , uiteindelijk toch goed gekomen

Eerste hoesje zag je bijna niet , heb nieuw gekregen zie ge eindelijk de hondjes erop

Uitstekende levering en zeer goede kwaliteit!

Ik bestelde een gepersonaliseerd hoesje waarop een foto staat van mijn idool en ik. Het hoesje is van zeer stevig materiaal gemaakt en beschermt goed tegen barsten. Ik ben een erg onhandige persoon en laat mijn gsm ook heel vaak vallen. Maar dit hoesje heeft altijd goed beschermt tegen krassen en/of barsten. Ik heb al erg veel complimenten gekregen over het hoesje en heb dan ook al vaak gezegd dat het een aanrader is om op deze website te bestellen, omdat de hoesjes prijs-kwaliteit heel goed zijn. De levering verliep ook vlekkeloos!

Mooi en stevig hoesje.

Snel ontvangst. Stevig hoesje. Ziet er uit zoals verwacht.

Super tevreden

Wauw...zo mooi ... Zoals het vermeld wordt ook zo geleverd , ben ik super tevreden van ...

Niet tevreden

Hoesje past niet goed Slecht uitgesneden aan de camera En valt te los aan de gsm

Helemaal niet content

Bestelling nooit aangekomen

Net zoals ik het had verwacht , mooie foto die heel goed uitkomt , goede kwaliteit

Het was subliem

mooi resultaat

snelle levering en zeer mooi resultaat, de foto's zijn goed van kwaliteit gedrukt op het hoesje en het hoesje heeft mijn gsm al enkele keren gered ;)

Heel leuk telefoonhoesje. Vlotte service.

Het werd snel geleverd ik vind het een hele goeie qualiteit en ben er heel te vreden van.

Het is heel sterk makkelijk te openen makkelijk op de gsm te plaatsten en veel meer.

Geleverd zoals het gezegd werd Zeer tevreden maar mijn dochter had daar ook al gekocht dus ik wist dat de service dik in orde was

Perfecte weergave mijn geuploade foto!

Elke keer tevreden met het resultaat.

Goede service.

Super leuke hoesjes, veel variatie & goede kwaliteit.

Leuk en kwaliteitsvol

Superhandige online tool om zelf je design te maken. De levering ging heel vlot en het hoesje is van goede kwaliteit en past perfect.

Mijn eigen design LOVE IT!

Heel blij met mijn (bijna) eigen ontworpen hoesje. Ontzettend veel keuzes en ik zou het nog leuker hebben gevonden als ik helemaal mijn eigen design had kunnen doen. Helaas laten de naden van de achterkant nu al los, dus qua kwaliteit.... :( niet zo. Maar goed, hoesjes koste nog geen โ‚ฌ20 . IIg blij met mijn (bijna ) eigen design!

Stevig hoesje

Heel stevig hoesje en mooie print!

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.