Ik vind het een heel mooi en leuk telefoonhoesje

Het hoesje is heel origineel en mooi. Vrienden van mij zeggen het ook.

Heel tevreden

Manlief is heel tevreden met zijn Harley-gsm nu.

Super service en prachtig hoesje

Gekocht voor m’n beste vriendin. Kreeg eerst het foute hoesje met een andere naam en ze hebben zonder problemen meteen het juiste hoesje verzonden. Vriendin blij en ik blij !

Supermooi!

Leuke prints, goede kwaliteit.

Mooie cover van prima kwaliteit

Super tevreden met mijn nieuwe biodegradable cover. De prijs/kwaliteit is uitstekend.

Prachtig

Het hoesje voldoet aan al onze verwachtingen. Het is stevig en zeer netjes afgewerkt. De kwaliteit van het hoesje en de foto’s is gewoon fantastisch! Nu heb ik altijd mijn mooiste herinneringen op zak!

Goede hoes, slechte bedrukking

Het hoesje is makkelijk rond je telefoon te doen, vormt zich gemakkelijk en sluit nauw aan, helaas is de bedrukking (de tekening) van de hoes van slechte kwaliteit, geen idee of dit door het model komt van m’n telefoon (iPhone 14) of niet. De bedrukkingen waren, op beide hoezen, op de rand van de opening van de camera niet goed geplakt waardoor er stukjes van de hoezen scheurden. Winkelervaring was dan wel weer goed en makkelijk.

Hoesje is top bedrukt en handig in gebruik!

Top service! Zeker een aanrader

Tof idee en extra versteviging voor smartphone

Snelle levering en leuke printen / keuzes.

Slecht

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen.

Geweldige ervaring

De website - en de ontwerpmodule - zijn ongelooflijk handig en intuïtief, de communicatie is helder en de levering razendsnel. Het bestelde product ziet er kwaliteitsvol uit en heel netjes afgewerkt. De ontvanger was heel tevreden met dit cadeau!

Super tevreden

Perfecte aanlevering. Perfecte service.

Door een fout van b-post is mijn bestelling dan toch geleverd. Zeer mooi!

Zeker aan te raden

Kan mijn track en trace niet meer volgen

Heb al contact genomen via Facebook en 2 mails gestuurd nog steeds geen reactie eerst was mijn bestelling onderweg nu staat het terug op pas aangemeld dus ik snap er niks van

SUPER!

Snelle service! Heel mooie kwaliteit. Leuk cadeautje voor kerst. Wat ik nog extra leuk had gevonden is een zakje erbij.

Het is heel mooi

Blijft een fijne verrassing

Blijft telkens een fijne verrassing. Hoewel de kleuren wat minder levendig lijken (kan maar een idee zijn of aan de kwaliteit van het doorgestuurde fotootje liggen) en ik enkele dagen langer heb moeten wachten op de levering, ben ik toch weer heel blij met het nieuwe hoesje. Bovendien lag het toch nog op tijd onder de kerstboom.

super kwaliteit

Super mooi hoesjes. hele goede kwaliteit, ik ben er echt super blij mee!

It is beautiful

It's just beautiful how the picture is on it also it is an emotional object voor me with love Ps if my English is bad it is not my mother language.

Snelle en vlotte verwerking van de bestelling.

Duidelijke website en snelle verwerking van de bestelling.

Niet voor herhaling

De website was duidelijk en gebruiksvriendelijk. Aanleveren van de foto's was gemakkelijk. Het pakje werd geleverd als brievenbus post. Niets op aan te merken. De kwaliteit van het hoesje valt wel tegen. De foto's zijn niet scherp en van slechte kwaliteit, en dit waren foto's die een fotograaf heeft gemaakt. Heel erg jammer dat het voorbeeld op de website niet overeenkomt met het oorspronkelijke product.

Top top

Is al mijn 5 de keer besteld hier . Nog nooit klachten gehad met deze website

Super stevig

Ik ben super onhandig met de gsm van mij dus daarom heb ik zeker een stevig hoesje nodig. Deze is super stevig en ook zeer flexibel om af te nemen. Hij is ook super mooi. De tekeningen die erop staan blijven duidelijk

Direct leverbaar,mooi ingepakt

Gemakkelijke site, geeft duidelijk weer wat je moet doen/hoe te bestellen

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent