top kwaliteit en een snelle levering. perfect gemaakt zonder mankementen. top producten aan een goede prijs!
Ahw, wat een fijn bericht! ๐ Heel veel dank voor de complimenten. ๐ We zien jouw graag weer terug! ๐ค
Op tijd geleverd en goede kwaliteit! Zeer goed nieuwjaarscadeautje!
Dankjewel!! Fijne en lieve woorden; daar doen we het voor! ๐๐๐ค
Na 15 werkdagen nog geen levering. Te laat voor de feesten
Hoi Brian, Bedankt voor uw beoordeling! Het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent over onze service. We willen het graag goed maken met u. Kunt u alstublieft uw e-mail controleren? Met vriendelijke groet, Sofie
Ik heb deze nooit ontvangen zelfs nooit mail gehad dat verstuurd is
Hoi Amar Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent met ons. Wij maken het graag goed met je. Check je even je mail? โ๏ธ Met vriendelijke groet, Sofie
De print is precies wat ik me er bij voorstelde. Ook leuk dat het deels doorzichtig is. Het lijkt me een sterk hoesje en tot nu toe geen enkel mankement aan.
Hi Joachim, Dank voor de mooie beoordeling! ๐Daar worden we ontzettend blij van! ๐ Groetjes, Sofie ๐น
Het hoesje was zeer mooi. Mijn broer was er enorm blij mee en het is zeer functioneel. Ik zal zeker nog eens een hoesje bestellen bij CaseCompany!
Hi Flore! Dank voor je mooie beoordeling, dat waarderen wij enorm! ๐๐ Groetjes, Sofie
Als extra verrassing voor Kerst, voor de dochter een hoesje besteld met foto's op. De kleuren zijn echt mooi en het hoesje past perfect. Zeker weten dat ik er nog meer zal bestellen.
Zeer goede prijs/kwaliteit
Aaahw! Wat een mooie en fijne woorden. ๐๐ Veel dank!
Verraste een collega met een hoesje. Ze is er erg blij mee! Makkelijk bestellen en type kiezen, verzending zoals vermeld op de website.
Wat fijn dat je tevreden bent! Daar worden wij heel blij van. ๐๐
Hoesje ziet er fantastisch uit
Hoi Lutgard! Top dat jij tevreden bent, daar doen we het voor. Heel veel dank voor je mooie woorden๐บ๐ค Liefs, Sofie ๐
Ze hebben mijn goed geholpen en een ander oplossing gezocht nu heel content over mijn cover voor mijn gsm
Hoi Sonja๐, Dankjewel dat je ons harde werk en producten waardeert. Daar halen we alle energie uit, fantastisch! ๐ Liefs, Sofie๐บ
Als kerstcadeau gekocht. Snelle levering, kwalitatief product.
Dankjewel!! Fijne en lieve woorden; daar doen we het voor! ๐๐๐ค
Heel stevige en mooie case. Werd zeer snel geleverd. Ideaal om als cadeau te geven.
Hoi Jessica๐, dankjewel voor je tijd en energie voor het schrijven van deze positieve beoordeling. Daar worden wij enorm blij van en het geeft ons energie om onze service nog verder te verbeteren! ๐๐ค Je bent een topper!! ๐บ
Dus daarom koop ik niet vaak iets online. Je koopt iets het is niet goed en nu ligt het daar
Hoi Katrien, Bedankt voor je feedback! Ik vind het vervelend om te lezen dat jouw bestelling niet in goede orde is geleverd en dat jij geen goede ervaring hebt met onze shop. Hier balen wij van. Wij maken het daarom graag goed met je. Kijk je even in je mail? Met vriendelijke groet, Sofie
Mooie kwaliteit Eenvoudig te ontwerpen Snelle service
Dank voor je tijd voor het schrijven van deze beoordeling, fijn dat je tevreden bent!
Zeer goeie kwaliteit en snel aan huis. Zeer tevreden over hoe alles is gelopen!
Hoi Stijn, dank voor de beoordeling, volgende keer gaan we nog beter ons best doen voor de 10 punten !๐ค๐ Liefs, Sofie
Besteld begin december, pakket nooit aangekomen. Track and trace zegt dat het pakket nog in het land moet toekomen. Meerdere keren contact proberen op te nemen zonder succes
Hallo Noel, Bedankt voor uw beoordeling, dit is echt nuttig en we doen er alles aan om te verbeteren. Het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent over onze service en dat u zo lang heeft moeten wachten. Dat is zeker niet de bedoeling. We zullen hier een oplossing voor vinden. Kunt u alstublieft uw e-mail controleren? Met vriendelijke groet, Sofie
Omdat ik nog altijd mij paket niet heb gekregen
Hallo Nina, Bedankt voor uw beoordeling, dit is echt nuttig en we doen er alles aan om te verbeteren. Het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent over onze service en dat u zo lang heeft moeten wachten. Dat is zeker niet de bedoeling. We zullen hier een oplossing voor vinden. Kunt u alstublieft uw e-mail controleren? Met vriendelijke groet, Sofie
It's very pretty and very elastic. Sadly I think it's a bit overpriced for what it is, hence the 3.5 stars
Hi, huge thanks for this nice review. ๐ฌโญ We are doing our best!
Hoesje is op tijd geleverd. Sluit heel mooi aan bij mijn nieuwe iPhone 14. Je ziet hierdoor ook nog de mooie vormen. Toch is het een stevig hoesje. Bovendien heb ik ook complimenten gekregen over het design. Ik zou zeker nog eentje bij jullie bestellen!
Hoi Ilse! Top dat jij tevreden bent, daar doen we het voor. Heel veel dank voor je mooie woorden๐บ๐ค Liefs, Sofie ๐
So many possibilities to choose from, and making it personal to me was just what I wanted! Easy to order and promptly received!
Hi Joyce! Top that you are satisfied, that's what we do it for. Thank you so much for your nice words๐บ๐ค Kind regards, Sofie ๐
Niet lang moeten wachten op mijn bestelling. Super goed van kwaliteit.
Hoi Nomi Dankjewel, heel fijn dat alles zo goed bevalt! ๐๐ Liefs, Sofie
Mooi resultaat
vlot mooi praktisch
Aaahw! Wat een mooie en fijne woorden. ๐๐ Veel dank!
Echt tevreden het hoesje was echt wat ik wou dikke duim en zeker tot de volgende keer
Hoi Luc! Top dat jij tevreden bent, daar doen we het voor. Heel veel dank voor je mooie woorden๐บ๐ค Liefs, Sofie ๐
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ iedere stem telt.