Ik vind het super leuke zakjes , alleen heel erg jammer dat de zakjes eigenlijk te klein zijn voor de hoesjes . Wel fijn dat je het zakje dan voor andere dingen kan gebruiken
Dit hoesje werd supersnel geleverd en is van goede kwaliteit. Ik ben een tevreden klant!
Hi Sofie, Dank voor de mooie beoordeling! ๐Daar worden we ontzettend blij van! ๐ Groetjes, Sofie ๐น
Tough case biedt een uitstekende bescherming van mijn telefoon. De print op de achterzijde is helaas niet van goede kwaliteit, alsof het geprint is met een printer van jaren geleden waarbij de pixels van de afbeelding heel duidelijk te zien zijn. Jammer! Maar toch top bescherming van de telefoon.
Hallo Evi, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! Allereerst verontschuldigen we ons voor het ongemak. We zouden het graag goed met je maken. Kun je ons een e-mail sturen met als onderwerp: -Beoordeling Kiyoh- zodat wij het direct oppakken? โ๏ธ Met vriendelijke groet, Sofie
Heb helemaal niks geha d
Hi Cloe, Wat een vervelende situatie. Ik begrijp dat er het een en ander mis is gegaan in zowel jouw orderverwerking als de communicatie. Kun je ons een e-mail sturen met als onderwerp: -Reactie Beoordeling CaseCompany- zodat wij het direct oppakken? โ๏ธ En nogmaals; oprechte excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Sofie
De website is duidelijk, en je hebt enorm veel keuze tussen gsm merken zowel als hoes disign.
Dank voor je tijd voor het schrijven van deze beoordeling, fijn dat je tevreden bent!
Mooi product, en dat ligt niet aan de foto die ik gekozen had. De case omvat de hele telefoon, is van goede kwaliteit en werd snel bezorgd.
Hoi Myr! Top dat jij tevreden bent, daar doen we het voor. Heel veel dank voor je mooie woorden๐บ๐ค Liefs, Sofie ๐
mooi afgewerkt, zoals ik het wou!
Wat fijn dat je tevreden bent! Daar worden wij heel blij van. ๐๐
Het gepersonaliseerde hoesje had het verkeerde formaat. Mijn eigen fout
Hoi Jarle, Bedankt voor je feedback! Ik vind het vervelend om te lezen dat jouw bestelling niet in goede orde is geleverd en dat jij geen goede ervaring hebt met onze shop. Hier balen wij van. Wij maken het daarom graag goed met je. Kijk je even in je mail? Met vriendelijke groet, Sofie
Pakket binnengekregen nu na de vakantie aangetroffen met kapotte screenprotector
Hallo Mark, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! Allereerst verontschuldigen we ons voor het ongemak. We zouden het graag goed met je maken. Kun je je e-mail checken? Met vriendelijke groet, Sofie
Vlot geleverd en mooie kwaliteit/ kleuren!!
Wat fijn dat je tevreden bent! Daar worden wij heel blij van. ๐๐
Hoesje ziet er precies uit zoals verwacht, geleverd zondzr enig probleem. Ik ben zeer tevreden!
Hi Nienke, Dank voor de mooie beoordeling! ๐Daar worden we ontzettend blij van! ๐ Groetjes, Sofie ๐น"
Het hoesje werd correct geleverd, past perfect, heeft een handig snoer.
Hi Christine! Dank voor je mooie beoordeling, dat waarderen wij enorm! ๐๐ Groetjes, Sofie
Zeer goede kwaliteit. Ook handig dat je bij het kiezen van een hoesje je de kleur van je iPhone kan instellen. Zo zie je onmiddellijk hoe het hoesje er gaat uitzien op je telefoon. De kleuren zijn erg mooi en zeer stevig/degelijk materiaal. Ook de levertermijn was niet te lang en alles perfect geleverd in de brievenbus.
Jeej, wat fijn dat jij tevreden bent!! ๐ Graag gedaan en tot snel? ๐บ
Heel blij met mijn hoesje en zeker met de tekst en het kleur. Gezien bij mijn kleindochter en ook besteld!
Hi Marleen, Dank voor de mooie beoordeling! ๐Daar worden we ontzettend blij van! ๐ Groetjes, Sofie ๐น
Het hoesje heeft een goede kwaliteit. Er zaten zelf snoepjes bij. Het was wel later geleverd dan aangegeven, maar dat kan ook door de post zijn.
Hi Hanne, Dank voor de mooie beoordeling! ๐Daar worden we ontzettend blij van! ๐ Groetjes, Sofie ๐น
Had een verkeert adres op gegeven met 1 letter verschil en na een enorme zoek actie toch gevonden hoe ik contact kon vinden met jullie maar was al te laat om te veranderen maar is toch toe gekomen is een zeer fijn hoesje
Hoi Saskia, Dankjewel, heel fijn dat alles zo goed bevalt! ๐๐ Liefs, Sofie
Superfijn dat jullie tegenwoordig ook biologisch afbreekbare hoesjes produceren - mijn keus was snel gemaakt. Ook fijn dat ik het hoesje helemaal zelf kon customizen met foto's, dat was nog het moeilijkste kiezen. Verder snelle verzending en hoesje snel in de bus gekregen. Ik ben er heel blij mee!
Wow! Dank voor deze fantastisch mooie review. Daar worden we heel blij van ๐
Ik maakte zelf de tekening en vond de print ervan op de case mooi
Hi Inge! Dank voor je mooie beoordeling, dat waarderen wij enorm! ๐๐ Groetjes, Sofie
Heel tevreden en het is me heel dierbaar want ondertussen is 1 van mijn hondjes overleden. Mooie herinnering.
Hi Peggy! Dank voor je mooie beoordeling, dat waarderen wij enorm! ๐๐ Groetjes, Sofie
Zeer tevreden over service en product
Hi Roxanne, Dank voor de mooie beoordeling! ๐Daar worden we ontzettend blij van! ๐ Groetjes, Sofie ๐น
Ik kreeg eerst het verkeerd hoesje aan en dit gemeld en de zelfde dag nog mijn hoesje opgestuurd . Snelle levering en helpen direct als er iets fout gaat
Hoi Katrien๐, Dankjewel dat je ons harde werk en producten waardeert. Daar halen we alle energie uit, fantastisch! ๐ Liefs, Sofie๐บ
Mijn bestelling was vrij snel geleverd, ook in zeer goede staat aangekomen. Paste in de brievenbus, wat ook altijd handig is. Ik raad deze site enorm hard aan om telefoon hoesjes van te bestellen!
Hi Evelynn! Dank voor de beoordeling. Daar worden we superblij van! ๐๐๐ We gaan voor de 10 punten volgende keer! โญ Fijne dag, Sofie
Ik was niet zeker of het hoesje wel een zwarte achterkant heeft, dit heeft het dus wel dus voor mij is dit perfect. Ik wou namelijk de originele kleur van mijn gsm verbergen. Het hoesje voelt sterk aan, zijn limieten testen ga ik nu niet doen. Mooi hoesje, exact zoals ik het verwachtte.
Hi Sander, Dank voor de mooie beoordeling! ๐Daar worden we ontzettend blij van! ๐ Groetjes, Sofie ๐น
Heel mooi aanbod. Mijn gepersonaliseerd hoesje is heel vlot verwerkt en geleverd. Prima kwaliteit!
Hi Nadine! Dank voor je mooie beoordeling, dat waarderen wij enorm! ๐๐ Groetjes, Sofie
Hoesje is zeker goed. Kwaliteit van de fotoโs kan wat beter. Maar het hoesje op zich is zeker goed. En de klantenservice is zeer goed en behulpzaam.
Dank voor de beoordeling. Er is ruimte voor verbetering. We gaan hiermee aan de slag!
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ iedere stem telt.